כניסה
הרשמה לניוזלטר

התמחות: אוכל איטלקי, פירות ים ופסטות.

אורן שלום | 23 בדצמבר 2013 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

אמיר שולר | ת.ז.

המטבח האיטלקי

זה מטבח שמנצל את חומרי הגלם כמו שהם ולא מנסה להפוך אותם למשהו שהם לא. הוא נותן להם את הבמה. אם תשתמש בפטריות אז תרגיש פטריות עד הסוף; אם תשתמש בלימון אז תרגיש את הלימון. אם זה ציר בקר, אז תרגיש את הציר בכל רמך איבריך. זה הקו המנחה.

לאנשים יש תפיסה שאיטליה זה פסטה. הם שוכחים מכל נושא הריזוטו והמנות הראשונות המדהימות, שבעזרתן אפשר לייצר חומרי גלם עיקריים כמו אנשובי, מוצרלה, עגבנייה ובזיליקום. יש באיטליה גם המון התעסקות עם נקניקים, בשרים ופירות ים. אני משתמש המון בלימון, פירות ים ויין מרסלה.

צילום: תקווה מהבד

שתפו: