האם מזון מהונדס גנטית מסוכן נמצא בצלחת שלנו? עורך הדין שחשף תזכירים פנימיים של ה-FDA טוען בראיון לאפוק טיימס כי אנשי ממשל ומדענים עיוותו תוצאות מחקרים כדי להשתמש במזון מהונדס גנטית מסוכן. ״ולא, מזון מהונדס גנטית אינו הפתרון לבעיית הרעב בעולם״, הוא אומר
רקפת תבור | 11 באוגוסט 2015 | מדע וטכנולוגיה | 12 דק׳
״מזון מהונדס גנטית מסוכן לבריאות – מדענים ואנשי ממשל הסתירו ראיות לכך"
אם תקנו את הבמבה שלכם בלונדון, אותה במבה מוכרת של אסם, תגלו על האריזה שלה סימון שלא תמצאו בארץ: ״מכיל רכיבים מהונדסים גנטית״. נכון להיום, כשאנחנו מסתובבים בין המדפים בסופר, אין לנו שום דרך לדעת איזה מוצר מכיל רכיבים כאלה. קלוגס, למשל, בגרסה האמריקנית של מוצר הקורנפלקס, מכילה תירס שכולו מגיע מגידולים מהונדסים. זה לא מפתיע: 89 אחוז מגידולי התירס בארה״ב מהונדסים גנטית נכון ל-2014. כך גם 94 אחוז מגידולי הסויה, וגם רבים מגידולי הקנולה, הסוכר ועוד.
חייבים להוכיח שכל אחד מהמוצרים האלו בנפרד הוא בטוח, ואת זה הם בוודאי לא עושים
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו