כניסה
הרשמה לניוזלטר

לקראת פתיחת סבב השיחות השני מחר בז'נבה, אמר אסמאעיל בקאי כי לשיחות יצטרפו גם מומחים טכניים, במטרה לדון בהיבטים טכניים הנוגעים לגרעין, וטען: "אין לנו אינטרס למשוך זמן – הזמן קריטי תחת הסנקציות"

דורון פסקין | 16 בפברואר 2026 | חדשות | 1 דק׳

דובר משרד החוץ האיראני: "העמדה האמריקנית בנושא הגרעין האיראני נעה לכיוון ריאליסטי יותר"

דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאיי, אמר היום כי הסבב השני של המשא ומתן בין איראן לארה"ב בנושא תוכנית הגרעין, שייפתח מחר בז'נבה, יכלול גם השתתפות של מומחים טכניים.

בריאיון לסוכנות הידיעות האיראנית הרשמית IRNA הדגיש בקאיי כי השיחות מתנהלות במסגרת "ספציפית" שנקבעה על ידי הדרגים הבכירים ביותר ברפובליקה האסלאמית.

לפי בקאיי, השתתפותם של מומחים טכניים בסבב הנוכחי נועדה לדון בהיבטים הטכניים הקשורים לסוגיית הגרעין. "נהיה נוכחים בסבב המו"מ הזה עם צוות שלם – צוות מדיני, משפטי, כלכלי וטכני. לכן, מצידנו, כל המומחים והנציגים הנדרשים להגיב ולקבל החלטות לגבי ההיבטים השונים של ההבנות, נוכחים".

דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאיי, 28 באוקטובר 2024

דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאיי, 28 באוקטובר 2024 | צילום: ATTA KENARE/AFP via Getty Images

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
בניין הניו יורק טיימס, 17 בדצמבר 2024
ישראל תתבע את עיתון הניו יורק טיימס

אורן שלום

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, במהלך פגישתו עם נשיא סין, שי ג'ין-פינג, 14 במאי 2026
הבית הלבן לאחר פגישת טראמפ-שי: "שתי המדינות הסכימו שלאיראן לעולם לא יוכל להיות נשק גרעיני"

דורון פסקין

שר הביטחון, ישראל כ"ץ
שר הביטחון: "עלינו להשלים את יעדי המערכה באופן שיבטיח שאיראן לא תשוב להיות איום על קיומה של ישראל ועל ארה"ב"

אורן שלום

כוחות הצלה בבניין מגורים שנפגע בתקיפה הרוסית על קייב היום
רוסיה שיגרה מאות כטב"מים וטילים לעבר אוקראינה

דורון פסקין

יו"ר הפרלמנט הלבנוני, נביה ברי,14 ביוני 2023
יו"ר הפרלמנט הלבנוני: ללא הפסקת אש אמיתית, המשא ומתן עם ישראל ייהרס

דורון פסקין

נשיא טורקיה, רג'פ טאיפ ארדואן, 17 בפברואר 2026
טורקיה מציגה קפיצה אסטרטגית – טיל בין יבשתי שמעצים את שאיפתה למעמד מעצמתי

יוני בן מנחם

שתפו: