הכדורסלן הישראלי עלה הלילה לפרקט וסיים עם חמש נקודות וארבעה אסיסטים בשני משחקים בהם פתח. "חשבתי על לשחק כדורסל וליהנות מהרגע; מקווה שזה יחזור על עצמו"
דורון פסקין | 16 בפברואר 2026 | חדשות | 1 דק׳
עשה היסטוריה: דני אבדיה הפך לישראלי הראשון ששיחק באולסטאר ה-NBA
הכדורסלן הישראלי דני אבדיה רשם הלילה ציון דרך היסטורי כאשר עלה לפרקט במשחקי האולסטאר של ליגת ה-NBA – הופעה ראשונה בקריירה שלו ובפעם הראשונה אי פעם ששחקן ישראלי משתתף במעמד היוקרתי.
האירוע נערך באולם Intuit Dome שבלוס אנג'לס, במתכונת חדשה של "ארה"ב נגד העולם": שתי נבחרות אמריקניות – Stars ו-Stripes – מול נבחרת בין-לאומית, במסגרת סבב משחקים קצרים בני 12 דקות כל אחד.
אבדיה שותף בשני משחקיה של נבחרת העולם, שבשניהם הפסידה בהפרשים צמודים. במשחק הראשון נוצחה הנבחרת 37:35 בהארכה על ידי Stars. אבדיה פתח בחמישייה ותרם חמש נקודות בשמונה דקות משחק, לצד שני אסיסטים.
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו
דני אבדיה במשחק האולסטאר הלילה, 15 בפברואר 2026 | צילום: Ronald Martinez/Getty Images