במסיבת עיתונאים לתקשורת הזרה התייחס שר החוץ, גדעון סער, ללחץ הבין-לאומי והניסיון לכפות הקמת מדינה פלסטינית: לא נאפשר הקמה של מדינת טרור ג׳יהאדיסטית בלב מולדתנו ההיסטורית
שר החוץ: "הלחץ הבין-לאומי על ישראל בימים קריטיים אלה של משא ומתן על הפסקת אש ועסקת חטופים כבר גרם לחמאס להקשיח עמדות"
שר החוץ, גדעון סער, קיים היום מסיבת עיתונאים לתקשורת הזרה במשרד החוץ בירושלים.
סער התייחס לקמפיין הבין לאומי הכולל לחצים המופעלים על ישראל: "הקמפיין הזה מזין את גל האנטישמיות שאנחנו רואים לאחרונה. כאשר דורשים לסיים את המלחמה - למה הכוונה באמת? הכוונה היא לסיום המלחמה כשחמאס נותר בשלטון בעזה. זו תהיה טרגדיה עבור הישראלים וגם הפלסטינים. זו בדיוק הסיבה שהם שבו את החטופים מלכתחילה: מתוך ניסיון לכפות את רצונם על ישראל. זה לא יקרה. לא משנה כמה לחץ יופעל על ישראל".
לדבריו, "המטרה השנייה של אותו קמפיין מעוות היא לכפות על ישראל מדינת טרור פלסטינית. שר החוץ הצרפתי אמר אתמול בניו יורק שעל אירופה ללחוץ על ישראל לקבל את 'פתרון שתי המדינות'. הקמת מדינה פלסטינית היום היא הקמה של מדינת חמאס, מדינה ג׳יהאדיסטית. זה לא יקרה.
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו
שר החוץ, גדעון סער, במסיבת העיתונאים היום | צילום: סיון שחור, לע"מ