כניסה
הרשמה לניוזלטר

בהודעה רשמית של משרד הנשיא בארגנטינה כתב מיליי כי "מזעזע שמעשים כאלה עדיין מתרחשים במאה הזו, ושמותם נגרם מסיבה אחת בלבד – היותם יהודים"

אורן שלום | 21 בפברואר 2025 | חדשות | 1 דק׳

נשיא ארגנטינה הודיע על שני ימי אבל לאומיים בשל הירצחם של כפיר ואריאל ביבס ז"ל

נשיא ארגנטינה, חאבייר מיליי, הודיע הלילה על שני ימי אבל בארגנטינה בשל הירצחם של כפיר ואריאל ביבס ז"ל.

בהודעה רשמית שפרסם המשרד הנשיאותי בארגנטינה, הביע משרד הנשיא את "גינויו החריף ביותר כלפי ארגון הטרור חמאס בעקבות אישור רציחתם של ילדי משפחת ביבס הישראלית-ארגנטינאית [...] מזעזע שמעשים כאלה עדיין מתרחשים במאה הזו, ושמותם נגרם מסיבה אחת בלבד – היותם יהודים.

"נשיא המדינה יכריז על אבל לאומי בן יומיים לזכרם של אריאל וכפיר ביבס, ומביע בשם העם הארגנטינאי את תנחומיו למשפחה, ובעיקר לאביהם, ירדן ביבס, אשר ניצב כעת מול הסיוט הנורא מכל לאחר שסבל את ייסורי השבי במשך 484 ימים".

עוד צוין בהודעה כי "ארגנטינה דורשת את שחרורם המיידי של כל החטופים, ובטוחה כי ארגון הטרור יימחק לחלוטין ויהפוך אך ורק לזיכרון מחריד בהיסטוריה של העולם".

נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי

נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי, 2 ביולי 2024 | צילום: TOMAS CUESTA/AFP via Getty Images

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
מזכ"ל חיזבאללה, נעים קאסם, 5 באפריל 2024
נעים קאסם: חיזבאללה דוחה משא ומתן עם ישראל תחת אש וערוך להמשך הלחימה 

דורון פסקין

תיעוד מתקיפה של צה"ל בלבנון היום
ראש הממשלה: "המערכה הכוללת עם איראן עדיין בעיצומה"

צוות מגזין אפוק

חיילי הדיוויזיה המוטסת ה-82 של צבא ארה"ב
הפנטגון נערך לפריסת כוחות מהדיוויזיה המוטסת ה-82 למזרח התיכון

צוות מגזין אפוק

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, והשליח למזרח התיכון סטיב ויטקוף על המטוס הנשיאותי, 7 במרץ 2026
ההצעה האמריקנית לסיום המלחמה

יוני בן מנחם

מזכ"ל חיזבאללה, נעים קאסם, 13 באוקטובר 2023
דיווח בלבנון: חיזבאללה אינו מעוניין בשלב זה במשא ומתן

דורון פסקין

המזכיר החדש של המועצה העליונה לביטחון לאומי של איראן, מוחמד בקר זולגאדר
איראן הודיעה על מינוי מחליף לעלי לאריג'אני שחוסל

דורון פסקין

שתפו: