כניסה
הרשמה לניוזלטר

נשיא ארה"ב כתב: "הגיע הזמן להפסיק את המלחמה; אם לא נגיע להסכם בקרוב, אטיל מיסים, מכסים וסנקציות על כל מה שרוסיה מוכרת לארה"ב ולמדינות נוספות"

קרן זריהן | 22 בינואר 2025 | חדשות | 1 דק׳

טראמפ שיגר איום לפוטין: אם לא נגיע מהר להסכם, המצב יחריף

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, שלח היום, באמצעות פוסט ב-Truth Social, איום ישיר לנשיא רוסיה ולדימיר פוטין, אם לא תהיה בקרוב עסקת הפסקת אש בין רוסיה לאוקראינה.

טראמפ כתב: "אני לא מחפש לפגוע ברוסיה. אני אוהב את העם הרוסי, ותמיד היו לי יחסים טובים מאוד עם הנשיא פוטין – וזה למרות הקונספירציה השקרית של השמאל הרדיקלי, 'רוסיה, רוסיה, רוסיה'. אסור לנו לשכוח שרוסיה עזרה לנו לנצח במלחמת העולם השנייה, ואיבדה כמעט 60 מיליון חיים בתהליך.

"עם כל זאת, אני הולך לעשות לרוסיה, שהכלכלה שלה כושלת, ולנשיא פוטין, טובה גדולה מאוד. תסיימו עכשיו ותעצרו את המלחמה המגוחכת הזו! זה רק הולך להחמיר. אם לא נגיע ל'הסכם' ובקרוב, לא תהיה לי ברירה אלא להטיל רמות גבוהות של מיסים, מכסים וסנקציות על כל דבר שרוסיה מוכרת לארצות הברית ולמדינות משתתפות נוספות.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ ונשיא רוסיה ולדימיר פוטין | צילום: JIM WATSON,EMMANUEL DUNAND/AFP via Getty Images

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
נשיא לבנון, ג'וזף עאון
נשיא לבנון עם חידוש השיחות עם ישראל: "לא נקבל אלא את סיום הכיבוש"

דורון פסקין

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, 22 ביוני 2026
טראמפ: "איראן הסכימה לפיקוח גרעיני ברמה הגבוהה ביותר; אם לא היו מסכימים, לא היה מתקיים כל משא ומתן נוסף"

אורן שלום

כוחות צה"ל בגבול לבנון, 18 ביוני 2026
צה"ל ירה לעבר מחבלים שהתקרבו לכוחות; חיזבאללה טוען: הפרה של הפסקת האש

צוות מגזין אפוק

דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאא'י, 28 באוקטובר 2024
דובר משרד החוץ האיראני: אין תוכנית לאפשר לפקחי סבא"א לבקר במתקני הגרעין שנפגעו

אורן שלום

כוחות צה״ל בגבול לבנון, 15 במרץ 2026
בישראל מזהירים: הצעדים של ארה"ב מעניקים לאיראן דריסת רגל בלבנון

יוני בן מנחם

שגריר ישראל בארה"ב, יחיאל לייטר, ראש הסגל של מחלקת המדינה, דניאל הולר, שגריר ארה"ב בלבנון, מישל עיסא, ושגרירת לבנון בארה"ב, נאדה חמאדה, בפגישה בין משלחות ישראל ולבנון בוושינגטון, 3 ביוני 2026
על רקע ההבנות בין ארה"ב לאיראן: המשא ומתן בין ישראל ללבנון יתחדש היום בוושינגטון

יוני בן מנחם

שתפו: