כניסה
הרשמה לניוזלטר

שיחה עם מרים שפיר, אזרחית בריטית ואירית המתגוררת בישראל, שבנה נעדר עם בת זוגו

צוות אפוק | 9 באוקטובר 2023 | חדשות | 2 דק׳

"אין לנו מושג היכן הם. אנחנו מבקשים עזרה מכל העולם לעזור לנו למצוא אותם, בעזה או בישראל"

"שמי מרים, נולדתי וגדלתי באנגליה לאב אנגלי ולאם אירית. משמע שאני אזרחית בריטית וגם אזרחית אירית. אני גרה בישראל, נשואה לאיציק ויש לנו ארבעה ילדים, שגם הם אזרחים בריטים ואירים מתוקף העובדה שהם הילדים שלי. הבן שלנו דור (30) היה עם בת-זוגו סביון במסיבת טבע 'פסיידק' באזור שדרות.

"אנחנו יודעים שאתמול בשעה 7:03 תקשרו עם חברה של סביון, והם אמרו שהם מצאו מחסה במיגונית. מאז אנחנו לא יודעים איפה הם. מהמשטרה מסרו שהם איכנו את הטלפונים שלהם באזור קיבוץ רעים, שזה טווח מאוד גדול. אנחנו יודעים שהטלפון של סביון היה זמין עד השעה 23:30 אתמול. אנחנו יודעים שהטלפון של דור נסגר באופן פיזי בשעה 13:30, ואנחנו לא יודעים אם הוא זה שסגר אותו כדי לשמור על הסוללה, או בגלל שמישהו חטף אותו וסגר את הטלפון.

"אין לנו מושג איפה הם, אין לנו מושג מה מצבם. אנחנו לא יודעים אם הם עדיין מסתתרים. אנחנו לא יודעים אם הם נחטפו לעזה. אנחנו מבקשים עזרה מכל העולם לעזור לנו למצוא אותם, בעזה או בישראל. אנחנו מבקשים מכל העולם לגנות את מתקפת הטרור, ולעזור להחזיר באופן מידי את כל השבויים מעזה. אני חוזרת על כך שהבן שלי הוא אזרח בריטי ואירי, ואנחנו צריכים עזרה מכל אומות העולם.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
ראש הממשלה, בנימין נתניהו
נתניהו: "יש לנו הזדמנות לעשות הסכם שלום היסטורי עם לבנון"

אורן שלום

תיעוד משפחות של תלמידים מחוץ לבית הספר בקהרמנמראש, 15 באפריל 2026
טורקיה מהדקת את האבטחה בבתי הספר בעקבות שני אירועי ירי ביומיים

דורון פסקין

ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו ונשיא לבנון ג'וזף עאון
דיווח לבנוני: עון סירב לקיים שיחת טלפון עם נתניהו

דורון פסקין

נשיא לבנון, ג'וזף עון, 9 ביולי 2025
נשיא לבנון: "הפסקת האש שלבנון דורשת מישראל תהיה נקודת הכניסה הטבעית למשא ומתן ישיר בין המדינות"

דורון פסקין

שריפה בקייב בעקבות המתקפה הרוסית הלילה, 16 באפריל 2026
מתקפה רוסית נרחבת הלילה על אוקראינה – שוגרו מאות כטב"מים ועשרות טילים

דורון פסקין

נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, מזכיר המדינה, מרקו רוביו, וסגן הנשיא, ג'יי די ואנס, 9 בינואר 2026
נמשכים המגעים בין ארה"ב לאיראן בניסיון להגיע להסכם; נושא הגרעין עדיין מהווה פער מרכזי

יוני בן מנחם

שתפו: