כניסה
הרשמה לניוזלטר

תמי סירקיס, מחברת ספרי בישול וסטנד-אפיסטית, מדברת על המעבר מאכילת עוגות לאכילת חסה, ועל הקשר שלה עם רות סירקיס, אמה

צוות מגזין אפוק | 3 בינואר 2014 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

10 שאלות עם תמי סירקיס

תני לי מתכון טוב לעוגה

"פטרוזיליה".

צילום: יאירה יסמין

צילום: יאירה יסמין

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: