אתם מארחים בסוף השבוע חברים קרובים ובני משפחה ומעוניינים לפנק אותם עם קינוח מתוק שימתיק להם את האירוח? היום יש כל כך הרבה קינוחים שווים שקשה מאוד להחליט על האחד שיהיה הכי מוצלח. בשביל להקל עליכם בתהליך הבחירה, אספנו עבורכם חמישה מתכונים שונים שניתן להגיש אחרי ארוחה ולצד הקפה, אלו שישדרגו את האירוח שלכם בכמה רמות.
תוכן שיווקי | 29 במאי 2019 | תוכן שיווקי | 3 דק׳
מתכונים לקינוחים מוצלחים לסופ"ש
עוגת גבינה קרה
אם יש עוגה מפנקת, טעימה וקלילה זו שמפנקת בכל מצב וזמן זו עוגת הגבינה הקרה. יש המון סוגים של עוגות גבינה טעימות, אך המוצלחת מבין כולן היא עוגת גבינה קרה עם פירורים ללא אפייה.
מה צריך? ביסקוויטים של פתי בר וחמאה. את הביסקוויטים טוחנים עד למרקם טחון אך לא חולי. את החמאה מחממים מעט במיקרוגל, שופכים אותה על הביסקוויטים ומערבבים היטב. חלק מהעיסה שנוצרה משטיחים בתבנית, מהדקים היטב ומכניסים למקרר.
בשביל קרם הגבינה יש להקציף שמנת מתוקה יחד עם סוכר ושקית פודינג ווניל עד למרקם אחיד. נוסיף את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה ונקפל אותם לאט. את הבלילה שנוצרה נשפוך על תחתית הפירורים ונשטח אותה היטב. מעליה, נפזר את הפירורים הנותרים ולאחר מכן, נכניס לתוך המקרר למשך לילה שלם עד להתייצבות.
עוגת תפוחי עץ ושושנים
אוהבים תפוחים מקורמלים בתנור, נימוחים וטעימים? הכירו את הקינוח העשוי מתפוחי עץ בצורת שושנים, עוגה מפוארת וטעימה להפליא.
מה צריך? חותכים מספר תפוחים לחצי ומסירים את החלק הפנימי שלהם. לאחר מכן, פורסים אותם דק ומניחים אותם בקערת מים ומיץ לימון. את פרוסות התפוחים, תכניסו אל המיקרוגל למשך שלוש דקות בשביל לרכך אותם. בהמשך, לוקחים דף בצק עלים, פורסים אותו על משטח מקומח, ויוצרים ממנו צורה מלבנית וגדולה. חותכים שישה רצועות שוות ומורחים כפית קרמל על כל רצועה.
את רצועות התפוחים, מניחים לאורך אחד מצדדיו הרחבים של הבצק, כשהחלק העגול פונה החוצה ונמצא מעט מעבר לבצק. בשלב הזה ניתן לפזר מעט קינמון וסוכר.
את הבצק צריך לגלגל מצד אחד לשני, כך נוצרת צורה של שושנה. הניחו את השושנות שיצרתם בתבנית והכניסו אל התנור למשך 40 דקות. בסיום, לפזר אבקת סוכר בשפע. עוגה מפנקת!
עוגת לוטוס אישית
כוסות מלאות בלוטוס וקרם וניל, הקינוח המושלם לסוף שבוע. הוא אישי קל וטעים עם דובדבנים רעננים במיוחד.
טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים, ממיסים חמאה במיקרוגל ובנפרד ממרח לוטוס עד למרקם נוזלי. את שניהם שופכים לתוך קערת פירורים ומערבבים היטב עד למרקם חולי. לוקחים תבנית סילקון עם שקעים קטנים כשבכל שקע מהדקים חצי כף מתערובת הפירורים שנוצרה ומכניסים למקפיא.
בשביל להכין את הקצפת, מערבבים חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ווניל עד להגעה לקצף אחיד. להוסיף את גבינת השמנת ולהמשיך להקציף עוד חצי דקה. את הקצפת שנוצרה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על התחתיות הקפואות שהכנסנו למקרר.
לסיום, מחממים כף וחצי של ממרח לוטוס במיקרוגל ומפזרים בצורת פסים מעל הקרם, שמים קצת דובדבנים ופירורים שנותרו ונהנים מטעם מושלם.
מקרונים במילוי קרם
מי לא אוהב עוגית מקרון טעימה במילוי מסקרפונה? היא נימוחה, מתאימה לאחר כל ארוחה ובייחוד לצד הקפה. מוכנים?
להכנת המקרונים: מחממים את התנור מראש, מערבבים את אבקת השקדים והסוכר עם חלבון עד לקבלת עיסה אחידה. במקביל, מרתיחים סוכר ומים עד להגעה של 118 מעלות ומקציפים את החלבון עד להגעה למרקם אחיד.
את קציפת החלבון שנוצרה, מוסיפים אל תערובת האבקות והחלבונים עד להגעה למרקם צמיגי ומבריק. בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל שאתם אוהבים.
מעבירים את הבלילה אל שק זילוף, ומזלפים עיגולים קטנים ומכניסים אותם לתנור שחיממנו מראש. אופים כ-15 דקות ומצננים.
להכנת קרם המסקרפונה: מקציפים גבינת מסקרפונה, מוסיפים אבקת סוכר תוך כדי עד שמגיעים למרקם אחיד. אחר כך, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב. את התוצר מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בין שני חלקי המקרונים, סוגרים את שתי החתיכות ומצננים.
כדורי רפאלו
הם דומים לכדורי שוקולד, אבל שונים במרקם ובטעמים ומשתלבים נהדר אחרי כל ארוחה.
איך מכינים? לוקחים קוביות שוקולד לבן, חמאה וחלב וממיסים הכל יחד במיקרוגל. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. לאחר מכן, מכניסים למקרר למשך חצי שעה. אחרי שהכל התייצב, ניתן להכין כדורים עגולים ובכל אחד להכניס אגוז לוז. מגלגלים אותם בקוקוס ומניחים על מגש.
אחרי הכנת הכמות הנכונה, מכניסים למקרר להתייצבות. בתיאבון.
מתכונים לקינוחים מוצלחים לסופ"ש
אתם מארחים בסוף השבוע חברים קרובים ובני משפחה ומעוניינים לפנק אותם עם קינוח מתוק שימתיק להם את האירוח? היום יש כל כך הרבה קינוחים שווים שקשה מאוד להחליט על האחד שיהיה הכי מוצלח. בשביל להקל עליכם בתהליך הבחירה, אספנו עבורכם חמישה מתכונים שונים שניתן להגיש אחרי ארוחה ולצד הקפה, אלו שישדרגו את האירוח שלכם בכמה רמות.
תוכן שיווקי | 29 במאי 2019 | תוכן שיווקי | 4 דק׳
עוגת גבינה קרה
אם יש עוגה מפנקת, טעימה וקלילה זו שמפנקת בכל מצב וזמן זו עוגת הגבינה הקרה. יש המון סוגים של עוגות גבינה טעימות, אך המוצלחת מבין כולן היא עוגת גבינה קרה עם פירורים ללא אפייה.
מה צריך? ביסקוויטים של פתי בר וחמאה. את הביסקוויטים טוחנים עד למרקם טחון אך לא חולי. את החמאה מחממים מעט במיקרוגל, שופכים אותה על הביסקוויטים ומערבבים היטב. חלק מהעיסה שנוצרה משטיחים בתבנית, מהדקים היטב ומכניסים למקרר.
בשביל קרם הגבינה יש להקציף שמנת מתוקה יחד עם סוכר ושקית פודינג ווניל עד למרקם אחיד. נוסיף את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה ונקפל אותם לאט. את הבלילה שנוצרה נשפוך על תחתית הפירורים ונשטח אותה היטב. מעליה, נפזר את הפירורים הנותרים ולאחר מכן, נכניס לתוך המקרר למשך לילה שלם עד להתייצבות.
עוגת תפוחי עץ ושושנים
אוהבים תפוחים מקורמלים בתנור, נימוחים וטעימים? הכירו את הקינוח העשוי מתפוחי עץ בצורת שושנים, עוגה מפוארת וטעימה להפליא.
מה צריך? חותכים מספר תפוחים לחצי ומסירים את החלק הפנימי שלהם. לאחר מכן, פורסים אותם דק ומניחים אותם בקערת מים ומיץ לימון. את פרוסות התפוחים, תכניסו אל המיקרוגל למשך שלוש דקות בשביל לרכך אותם. בהמשך, לוקחים דף בצק עלים, פורסים אותו על משטח מקומח, ויוצרים ממנו צורה מלבנית וגדולה. חותכים שישה רצועות שוות ומורחים כפית קרמל על כל רצועה.
את רצועות התפוחים, מניחים לאורך אחד מצדדיו הרחבים של הבצק, כשהחלק העגול פונה החוצה ונמצא מעט מעבר לבצק. בשלב הזה ניתן לפזר מעט קינמון וסוכר.
את הבצק צריך לגלגל מצד אחד לשני, כך נוצרת צורה של שושנה. הניחו את השושנות שיצרתם בתבנית והכניסו אל התנור למשך 40 דקות. בסיום, לפזר אבקת סוכר בשפע. עוגה מפנקת!
עוגת לוטוס אישית
כוסות מלאות בלוטוס וקרם וניל, הקינוח המושלם לסוף שבוע. הוא אישי קל וטעים עם דובדבנים רעננים במיוחד.
טוחנים את עוגיות הלוטוס לפירורים דקים, ממיסים חמאה במיקרוגל ובנפרד ממרח לוטוס עד למרקם נוזלי. את שניהם שופכים לתוך קערת פירורים ומערבבים היטב עד למרקם חולי. לוקחים תבנית סילקון עם שקעים קטנים כשבכל שקע מהדקים חצי כף מתערובת הפירורים שנוצרה ומכניסים למקפיא.
בשביל להכין את הקצפת, מערבבים חלב, אינסטנט פודינג וסוכר ווניל עד להגעה לקצף אחיד. להוסיף את גבינת השמנת ולהמשיך להקציף עוד חצי דקה. את הקצפת שנוצרה מעבירים לשקית זילוף ומזלפים על התחתיות הקפואות שהכנסנו למקרר.
לסיום, מחממים כף וחצי של ממרח לוטוס במיקרוגל ומפזרים בצורת פסים מעל הקרם, שמים קצת דובדבנים ופירורים שנותרו ונהנים מטעם מושלם.
מקרונים במילוי קרם
מי לא אוהב עוגית מקרון טעימה במילוי מסקרפונה? היא נימוחה, מתאימה לאחר כל ארוחה ובייחוד לצד הקפה. מוכנים?
להכנת המקרונים: מחממים את התנור מראש, מערבבים את אבקת השקדים והסוכר עם חלבון עד לקבלת עיסה אחידה. במקביל, מרתיחים סוכר ומים עד להגעה של 118 מעלות ומקציפים את החלבון עד להגעה למרקם אחיד.
את קציפת החלבון שנוצרה, מוסיפים אל תערובת האבקות והחלבונים עד להגעה למרקם צמיגי ומבריק. בשלב הזה ניתן להוסיף צבע מאכל שאתם אוהבים.
מעבירים את הבלילה אל שק זילוף, ומזלפים עיגולים קטנים ומכניסים אותם לתנור שחיממנו מראש. אופים כ-15 דקות ומצננים.
להכנת קרם המסקרפונה: מקציפים גבינת מסקרפונה, מוסיפים אבקת סוכר תוך כדי עד שמגיעים למרקם אחיד. אחר כך, מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים היטב. את התוצר מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בין שני חלקי המקרונים, סוגרים את שתי החתיכות ומצננים.
כדורי רפאלו
הם דומים לכדורי שוקולד, אבל שונים במרקם ובטעמים ומשתלבים נהדר אחרי כל ארוחה.
איך מכינים? לוקחים קוביות שוקולד לבן, חמאה וחלב וממיסים הכל יחד במיקרוגל. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים. לאחר מכן, מכניסים למקרר למשך חצי שעה. אחרי שהכל התייצב, ניתן להכין כדורים עגולים ובכל אחד להכניס אגוז לוז. מגלגלים אותם בקוקוס ומניחים על מגש.
אחרי הכנת הכמות הנכונה, מכניסים למקרר להתייצבות. בתיאבון.