כניסה
הרשמה לניוזלטר

הכירו את מגדל בראשית – 44 קומות של יוקרה

תוכן שיווקי | 1 ביולי 2020 | תוכן שיווקי | 3 דק׳

הפנינה של שכונת בבלי

מזג אוויר מושלם לאורך כל השנה, אורח חיים נינוח, ותעשיית טכנולוגיה מתפתחת. אלו רק חלק מהקריטריונים שבזכותם נכנסה תל אביב לדירוג הערים הטובות בעולם. לצד סצנת האמנות, התרבות, המסעדות וחיי הלילה, מציעה תל אביב גם חווית מגורים ירוקה ומשפחתית - בשכונת בבלי בצפון הישן של תל אביב. שכונת בבלי נוסדה בשנות ה-60 של המאה הקודמת, היא קרויה על שם התלמוד הבבלי ועד היום חלק מהרחובות בשכונה לקוחים מתקופת התלמוד. שכונת השיכונים, כפי שנקראה בתחילתה, משתרעת על שטח של 1,294 דונם בצפון הישן של תל-אביב.

גבולות השכונה הם דרך נמיר במערב, פארק הירקון ונחל הירקון בצפון, נתיבי איילון במזרח ודרך ההלכה בדרום. בשכונה מתגוררים כיום קצת פחות מ-10,000 תושבים - משפחות עם ילדים בשנות ה-30 לחייהם, לצד תושבים מבוגרים ותיקים בגילאי 70 ומעלה. שכונת בבלי היא שכונה איכותית מאוד, שקטה נעימה וקהילתית, הקרובה ונגישה גם למרכז העיר ולצירי תנועה מרכזיים.השכונה עוברת כיום תנופת בנייה ופיתוח חזקה שתהפוך את השכונה שכונתה מנומנמת", לפנינה תל-אביבית מגה-יוקרתית. בשכונה נבנים כיום מגדלי מגורי יוקרה שישביחו אותה מאוד, יפתחו אותה ויכניסו אליה אוכלוסייה חדשה וחזקה יותר - וכל זאת תוך שמירה על הקהילתיות והשלווה המאפיינות את השכונה.

כמו כן, במסגרת התוכניות לפיתוח השכונה יוקם פארק ירוק המשתרע על 70 דונם, אשר יחבר את השכונה לפארק הירקון, ויהיה לפיסת הטבע האורבנית הירוקה, היפה ומבין המטופחות ביותר בת״א.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
עפרה קידר ז"ל, שי לוינסון ז"ל, יונתן סמרנו ז"ל
חולצו גופות החטופים עפרה קידר ז״ל, יונתן סמרנו ז״ל וסמ"ר שי לוינסון ז״ל מרצועת עזה

אורן שלום

היועץ לביטחון לאומי של ארה"ב ג'ייק סאליבן בתדריך לעיתונאים, 18 במרץ 2024 | צילום: Anna Moneymaker/Getty Images
סאליבן: "בימים הקרובים ארה"ב תטיל סנקציות חדשות נגד איראן, כולל נגד תוכנית הטילים והכטב"מים שלה"

דורון פסקין

מבט על העמק שבו שוכנת וילקבמבה  |  צילום: The lifted lorax/Wikipedia
סוד אריכות החיים בעיירה וילקבמבה

אפריל הולוויי

המטבע הקהילתי ששינה את הכלכלה

ערן הילדסהיים

בכיר חיזבאללה פואד שוכר שחוסל השבוע בביירות
גורמי מודיעין: פואד שוכר שהה בדירת המאהבת שלו – ישראל ניצלה זאת כדי לחסלו

יוני בן מנחם

מחמוד עבאס, נשיא הרשות הפלסטינית, בראש ישיבת הוועדה המרכזת
של תנועת הפת"ח,
אוקטובר 2019 | Abbas Momani/AFP via Getty Images
"אין שום הבדל בין האמונות והיעדים של חמאס לבין אלו של פת"ח של אבו מאזן. ההבדל הוא בטקטיקה בלבד"

יובל גומא

שתפו: