כניסה
הרשמה לניוזלטר

על פי סקר חדש של אלגוסק, אנשי מקצוע רבים בעולם ה-IT מודאגים מהסיכון שבאובדן מידע ובדליפות מידע בענן.

תוכן שיווקי | 29 באוקטובר 2019 | תוכן שיווקי | 4 דק׳

כיצד לשפר את האבטחה של ספקיות שירותי ענן: 4 טיפים ממומחי אלגוסק

יותר ויותר חברות פונות לענן כאמצעי יעיל ואפקטיבי יותר לניהול של יישומים ונכסים עסקיים אחרים שלהן. סביבת הענן אידיאלית בכך שהיא מציעה מהירות, גמישות ואפשרויות גדילה שחברה לא מסוגלת להשיג באופן פנימי. עם זאת, הענן טומן בחובו קשת של חששות ואתגרים, שצוינו, בחלקם, בדוח שפרסמה ספקית פתרונות האבטחה אלגוסק.

בסקר שבוצע על-ידי ארגון Cloud Security Alliance עבור אלגוסק, הדאגה המובילה בקרב 700 המשתתפים מתחום ה-IT הייתה האבטחה. רוב של 81% הביעו חששות משמעותיים הקשורים לאבטחה בעת העברת נתונים לפלטפורמת ענן ציבורי. הסיכון לאובדן או לדליפה של מידע אישי או מידע רגיש של לקוח דורג כחשש הגדול ביותר בנושא האבטחה.

המשיבים הצביעו על חששות אבטחה ספציפיים בעת הרצת יישומים בענן ציבורי. חששות אלו כללו גישה בלתי מורשית לנתונים שנמצאים בענן, חדירה לאזורים רגישים יותר של הרשת (בענן או בסביבה מקומית), נתונים פגומים, הפסקות שירות כתוצאה מהתקפות מניעת שירות וניצול לרעה של משאבים.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Sean Gallup/Getty Images
פרשנות: הלחצים על נתניהו להכניס את הרש"פ לעזה יימשכו, אף על פי שנראה כי עבאס עצמו אינו מעוניין

איל לוינטר

מפגינים מול הפרלמנט בסיאול, 3 בדצמבר 2024
נשיא דרום קוריאה הודיע על ביטול יישום המשטר הצבאי

דורון פסקין

ממשל טראמפ מחזיר לפעולה חלק מתוכניות הסיוע של USAID שהוקפאו

צוות מגזין אפוק

נשיא ארה''ב דונלד טראמפ וראש הממשלה בנימין נתניהו, 7 באפריל 2025
לקראת יישום מתווה ויטקוף בעניין החטופים והפסקת האש בעזה?

יוני בן מנחם

האם תיתכן מנהיגות פוליטית נטולת שחיתות?

חגי אלקיים שלם

5 חיילים שנפלו בלבנון
חמישה לוחמים בסיירת גולני נהרגו בלבנון

צוות מגזין אפוק

שתפו: