כניסה
הרשמה לניוזלטר

ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר את הדברים בריאיון לערוץ פוקס ניוז בארה"ב: "חמאס לא מסכימים לכלום – לא לציר פילדלפי, לא לנקודות בנוגע להחלפת חטופים במחבלים שבכלא, לא לכלום"

קרן זריהן | 5 בספטמבר 2024 | חדשות | 2 דק׳

נתניהו בריאיון לפוקס ניוז: אנחנו לא קרובים לעסקה, ההפך הוא הנכון

ראש הממשלה בנימין נתניהו התראיין היום לערוץ פוקס ניוז. בפתח הריאיון נשאל נתניהו האם הדיווחים על כך שישראל נמצאת ב-90% מהדרך לעסקה הנם מדויקים. נתניהו השיב: "לא, זה ההפך ממדויק [...] למעשה, בעוד שהסכמנו במאי, ביולי ובאוגוסט לעסקה ולהצעה אמריקנית, חמאס אומר בעקביות לא לכל אחת מהן.

"הם (חמאס, ק"ז) לא מסכימים לכלום – לא לציר פילדלפי, לא לנקודות בנוגע להחלפת חטופים במחבלים שבכלא, לא לכלום, אז זה רק נרטיב שקרי. הם רק רוצים שנצא מעזה כדי שיוכלו להשתלט מחדש על עזה ולעשות מה שהם נשבעו לעשות – הטבח של ה-7 באוקטובר, שוב ושוב ושוב.

"וראית כמה נורא הטבח הזה לפני כמה ימים, כאשר הם רצחו בדם קר שישה מהחטופים שלנו. אז לבקש מישראל לעשות ויתורים אחרי הרצח הזה, זה לשלוח מסר לחמאס – 'תרצחו עוד חטופים, תקבלו עוד ויתורים'. זה הדבר השגוי לעשות, ואני חושב שהציבור הישראלי התאחד נגד זה ברובו [...] הדיווחים שיש עסקה שם בחוץ ושהדבר היחיד שמעכב אותה הוא ציר פילדלפי, זה לא סתם לא נכון, זה שקר".

ראש הממשלה בנימין נתניהו בריאיון לערוץ פוקס ניוז, 5 בספטמבר 2024

ראש הממשלה בנימין נתניהו בריאיון לערוץ פוקס ניוז, 5 בספטמבר 2024 | צילום מסך

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שר האנרגיה הסעודי, הנסיך עבדאלעזיז בן סלמאן, 29 באוקטובר 2024
שר האנרגיה הסעודי: נעשיר ונמכור אורניום

דורון פסקין

נשיא ארה"ב ג'ו ביידן במהלך נאומו, 13 בינואר 2025 | צילום: Chip Somodevilla/Getty Images
ביידן מסכם כהונה: מתגאה במורשת מדיניות החוץ שלו ואומר שהוא משאיר לטראמפ ארה"ב חזקה יותר

צוות מגזין אפוק

מנהיג סוריה אבו מוחמד אלג'ולאני, 30 בדצמבר 2024
דיווח: שש מדינות אירופאיות דוחפות להקלה זמנית בסנקציות על סוריה לצורך שיקום כלכלי

צוות מגזין אפוק

נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ, ראש ממשלת עיראק מוחמד שיאע אלסודאני
ממשל טראמפ מזהיר את עיראק להתרחק מאיראן

יוני בן מנחם

צילומי מסך של הפנייה לאיש העסקים הישראלי
גורמי טרור איראניים ניסו למשוך איש עסקים ישראלי להגיע לאמירויות במטרה לפגוע בו; במל"ל מזהירים מפני התופעה

קרן זריהן

פגיעה בבית מגורים
טיל שוגר מתימן במהלך הלילה, הבוקר אותרו נפילות באזור ירושלים

צוות מגזין אפוק

שתפו: