בהודעה שפרסמה המפלגה נמסר כי מועברות למשטרה, לשב"כ ולוועדת הבחירות מאות עדויות וראיות על גניבת בחירות בקלפיות ערביות רבות כולל אלפי מעטפות עם כסף מזומן ופתקי רע"ם, איומים, הצבעות בזהות כפולה, פערים בין מספר המעטפות למספר המצביעים ועוד
בליכוד מאשימים: "הבחירות במדינת ישראל נגנבו על ידי מפלגות ערביות שתומכות בטרור ובחיסול המדינה היהודית"
לאחר ספירת כ-85% מהקולות, ולפני ספירת המעטפות הכפולות הכוללות בין היתר את קולות החיילים ולוחמי המילואים, פרסמה הערב מפלגת הליכוד הודעה בה האשמות קשות בנוגע לזיופים ועבירות על חוקי הבחירות.
"הבחירות במדינת ישראל נגנבו על ידי מפלגות ערביות שתומכות בטרור ובחיסול המדינה היהודית באמצעות עבירות פליליות חמורות של שוחד, איומים, אלימות, זיופים ושימוש בתוכנות אסורות להמרצת מצביעים", נכתב.
לפי ההודעה, "מפלגת הליכוד מעבירה למשטרה, לשב"כ ולוועדת הבחירות מאות עדויות וראיות על גניבת בחירות בקלפיות ערביות רבות: אלפי מעטפות עם כסף מזומן ופתקי רע"ם, איומים ואלימות כלפי חברי הקלפי, ריבוי מצביעים מאחורי הפרגוד, הצבעות בזהות כפולה, פערים בין מספר המעטפות למספר המצביעים, שימוש בתוכנות המרצה אסורות ועוד".
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו
מצביעים בתור לקלפי ברהט, 27 באוקטובר 2026 | צילום: HAZEM BADER / AFP via Getty Images