כניסה
הרשמה לניוזלטר

השף איציק הראל ממסעדת דגים 206 בתל אביב מגיש שני מתכונים פשוטים וחגיגיים לדגים אפויים בתנור. בדגים 206 הוא מגיש תפריט המבוסס על דגה טרייה ופירות ים בסגנון פיוז׳ן.

אורן שלום | 17 בדצמבר 2014 | תרבות ואמנות | 1 דק׳

דגים בסגנון פיוז׳ן

סלמון אפוי בתנור עם רוטב לימונים

זמן הכנה כולל: 25 דקותזמן אפייה בתנור: 8 דקות

מצרכים ל-8 מנות:

צילום: אלכס גורביץ׳

צילום: אלכס גורביץ׳

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

ג’ונתן היידט, "דור בחרדה", ידיעות ספרים, יולי 2025
הילדות שנגנבה: מדוע הילדים שלנו חרדים יותר מאי פעם?

נדב רט

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

שתפו: