כניסה
הרשמה לניוזלטר

שי-לי ליפא היא מגישת התוכנית ״הבית של שי-לי״, עורכת קולינרית ומחברת ספרי בישול. בימים אלה יצא לאור ספרה השמיני במספר ״המטבח הבלקני שלי״

אורן שלום | 6 בספטמבר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל בלקני

קציצות כרישה ובשר טחון

זמן הכנה כולל: שעה | בישול הכרישה 45 דקות | הכנה 10 דקות | טיגון 5 דקות

[caption id="attachment_17122" align="alignright" width="567"] צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר[/caption]

צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

צ'ארלס דיקנס, "מזמור לחג המולד", מאנגלית: נועם בן זאב, הוצאת כרמל, אוגוסט 2025
מה מראה הרוח לסקרוג' – ומה היא מראה לנו

גלית דהן קרליבך

שתפו: