כניסה
הרשמה לניוזלטר

שלי לרון היא השפית של מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית המתמחה בבישול בריא בנווה צדק

אורן שלום | 21 באוגוסט 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל טבעוני

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

זמן הכנת הבצק: 5 דקות
זמן קירור הבצק: 30 דקות
זמן הכנת המלית: 5 דקות ושעתיים התייצבות בקירור

מצרכים למלית:

250 גרם תמרים, עדיף מג׳הול, מגולענים
250 גרם אגוזי פקאן קלויים
250 מ”ל חלב אורז
2 כפיות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מקל וניל טחון או 3 טיפות וניל איכותי
125 גרם שמן קוקוס לא נוזלי
50 גרם מייפל טהור
גרידת לימון אחד
חשוב שהשמן קוקוס יהיה איכותי ובכבישה קרה, במרקם של חמאה ולא נוזלי

צילום: תקווה מהבד

שלי לרון | צילום: תקווה מהבד

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

ג’ונתן היידט, "דור בחרדה", ידיעות ספרים, יולי 2025
הילדות שנגנבה: מדוע הילדים שלנו חרדים יותר מאי פעם?

נדב רט

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

שתפו: