כניסה
הרשמה לניוזלטר

הזוכה הגדול בעונה השלישית של מאסטר שף מספר על הדרך שעבר עד לזכייה הגדולה, על ההצלחה הבין-לאומית שצבר מאז ומגיש לכם שני מתכונים כשרים לפסח שחייבים להיות בשולחן החג שלכם

אורן שלום | 2 ביולי 2014 | תרבות ואמנות | 6 דק׳

תום פרנץ

איך נחשפת לראשונה למטבח?

״גדלתי קרוב לקולון, העיר הרביעית בגודלה בגרמניה. גרנו מחוץ לעיר, בעיירה סמוכה. היו שם המון שדות באזור.

צילום: אלכס גורביץ'

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: