כניסה
הרשמה לניוזלטר

אדריכל הפנים גד הלפרין מספר על תחילת דרכו לפני 23 שנה, על האני מאמין שלו, ועל עיצוב מסעדת הרברט סמואל שעליה הוא מועמד לפרס ״אות העיצוב״

צוות מגזין אפוק | 13 במרץ 2014 | תרבות ואמנות | 8 דק׳

הפרויקט הוא האגו

צילומים: ואדים ברסטצקי, עמית גירון

גד הלפרין מעצב כבר 23 שנה את מיטב המועדונים והברים בישראל, מסעדות ובתי קפה יוקרתיים בארץ ובחו"ל, משרדים ובתים המיועדים לשימור. השנה הוא נחשב לאחד המועמדים המבטיחים לזכות בתחרות היוקרתית "אות העיצוב", כפי שאומרים מקורות בענף, על עיצוב מסעדת הרברט סמואל הכשרה של רושפלד במלון ריץ-קרלטון החדש בהרצליה.

מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ קרלטון בהרצליה

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: