כניסה
הרשמה לניוזלטר

אדריכל הפנים גד הלפרין מספר על תחילת דרכו לפני 23 שנה, על האני מאמין שלו, ועל עיצוב מסעדת הרברט סמואל שעליה הוא מועמד לפרס ״אות העיצוב״

צוות מגזין אפוק | 13 במרץ 2014 | תרבות ואמנות | 8 דק׳

הפרויקט הוא האגו

צילומים: ואדים ברסטצקי, עמית גירון

גד הלפרין מעצב כבר 23 שנה את מיטב המועדונים והברים בישראל, מסעדות ובתי קפה יוקרתיים בארץ ובחו"ל, משרדים ובתים המיועדים לשימור. השנה הוא נחשב לאחד המועמדים המבטיחים לזכות בתחרות היוקרתית "אות העיצוב", כפי שאומרים מקורות בענף, על עיצוב מסעדת הרברט סמואל הכשרה של רושפלד במלון ריץ-קרלטון החדש בהרצליה.

מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ קרלטון בהרצליה

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

ג’ונתן היידט, "דור בחרדה", ידיעות ספרים, יולי 2025
הילדות שנגנבה: מדוע הילדים שלנו חרדים יותר מאי פעם?

נדב רט

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

שתפו: