כניסה
הרשמה לניוזלטר

משפחה מגיל מאוד צעיר ספגתי את כל הריחות, התמונות והמאכלים מבית סבתא. הפעם הראשונה שבאמת בישלתי…

אורן שלום | 5 בדצמבר 2013 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

אבי לוי | ת.ז שף "המוציא"

משפחה

מגיל מאוד צעיר ספגתי את כל הריחות, התמונות והמאכלים מבית סבתא. הפעם הראשונה שבאמת בישלתי הייתה בגיל 12 או 13. ההורים שלי טסו לטיול בחו"ל והמשפחה שלי נשארה לבד בשבת. אמא שלי ביקשה ממני לבשל להם לשבת וזאת הייתה הפעם הראשונה שבה נכנסתי לנעליים האלה והתחלתי לבשל. כמובן שזה היה בסדר, אבל מאז היו הרבה דברים שלמדתי והחשוב שבהם הוא שאני מאוד רוצה לעשות את זה ושהמטבח מאוד מעניין ומעסיק אותי.

צילום תמונות: אדר ירון

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: