כניסה
הרשמה לניוזלטר

בעולם שבו האתגרים הניהוליים עלולים להיות ההבדל בין להיות או לחדול – גם המנהלים הבכירים ביותר לא מפסיקים ללמוד ולהצטייד בכלים דינמיים. הצצה למסלול הדגל של לימודי תואר שני במנהל עסקים iMBA בקריה האקדמית אונו. סמנכ"לית לקוחות ב"רשת" הילה ברש: "זה היה אחד הדברים הטובים בחיי"

בן חנן | 2 בנובמבר 2020 | תוכן שיווקי | 8 דק׳

A LIST: איפה לומדים המנהלים הבכירים בארץ? MBA ייחודי מסוגו בישראל

מה משותף למנכ"ל סטארט אפ, מנהל בכיר בקוקה קולה ואשת תקשורת מובילה? כולם עברו את המסלול הכי מבוקש בהכשרת בכירים: לימודי תואר שני במנהל עסקים iMBA בקריה האקדמית אונו.

"בהתחלה חשבתי לעצמי 'במה זה כבר יכול לעזור לי? אני בפול טיים בהפקות בארץ ובעולם, אין לי רגע לנשום, אז עכשיו ללכת ולהתחייב על מסלול אקדמי?! בדיעבד, התברר לי שזה אחד הדברים הטובים שעשיתי בחיי", מספרת הילה ברש, סמנ"כלית לקוחות ב"רשת", שתסיים בקרוב את המסלול ולדבריה כבר מיישמת כלים שיווקיים וניהוליים שרכשה בשנה האחרונה.

לפניה על ספסל הלימודים למדו דניאל ספיר, מנכ"ל חברת תקשוב, עמית אקשטיין, מנכ"ל EVI, עמי אביטל, מנהל השוק הפרטי החברה המרכזית למשקאות (קוקה קולה), רועי כהן, מנכ"ל סטארט אפ Fetcherr, אייל יקר, מנכ״ל קירוסקאי פלבם, יעל פפו מטבע ועוד רבים וטובים.

אמנון מרחב, יו"ר התאחדות הקבלנים

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
קרדיט: דובר צה"ל
תיעוד מתוך בית החולים רנתיסי. "יש לנו חשד וסימנים כי במקום שהו חלק מהחטופים"

צוות מגזין אפוק

דובר צה"ל, תת אלוף דניאל הגרי | קרדיט: צילום מסך
"לא נחזור למציאות הביטחונית כפי שהייתה בשישה באוקטובר כאשר חיזבאללה מאיים על תושבי הצפון"

צוות מגזין אפוק

מפת "ישראל המקראית" בחשבון ה-X של משרד החוץ הישראלי בערבית
גל של גינויים בעולם הערבי עקב פרסום מפת "ישראל המקראית"

דורון פסקין

כוחות צה"ל בגבול סוריה, 2 במרץ 2025
ישראל עוקבת אחר התבססות ארגוני הטרור בדרום סוריה ונערכת להמשיך לפעול נגדם

יוני בן מנחם

צילום: איתי סיקולסקי
קירות מהדהדים בווילה בקריות

מאיה מזרחי

Bruce Bennett/Getty Images
תחקיר מיוחד: פרשת האנטר ביידן, ג'ו ביידן, והקשרים עם הסינים

איל לוינטר

שתפו: