כניסה
הרשמה לניוזלטר

בעולם שבו האתגרים הניהוליים עלולים להיות ההבדל בין להיות או לחדול – גם המנהלים הבכירים ביותר לא מפסיקים ללמוד ולהצטייד בכלים דינמיים. הצצה למסלול הדגל של לימודי תואר שני במנהל עסקים iMBA בקריה האקדמית אונו. סמנכ"לית לקוחות ב"רשת" הילה ברש: "זה היה אחד הדברים הטובים בחיי"

בן חנן | 2 בנובמבר 2020 | תוכן שיווקי | 8 דק׳

A LIST: איפה לומדים המנהלים הבכירים בארץ? MBA ייחודי מסוגו בישראל

מה משותף למנכ"ל סטארט אפ, מנהל בכיר בקוקה קולה ואשת תקשורת מובילה? כולם עברו את המסלול הכי מבוקש בהכשרת בכירים: לימודי תואר שני במנהל עסקים iMBA בקריה האקדמית אונו.

"בהתחלה חשבתי לעצמי 'במה זה כבר יכול לעזור לי? אני בפול טיים בהפקות בארץ ובעולם, אין לי רגע לנשום, אז עכשיו ללכת ולהתחייב על מסלול אקדמי?! בדיעבד, התברר לי שזה אחד הדברים הטובים שעשיתי בחיי", מספרת הילה ברש, סמנ"כלית לקוחות ב"רשת", שתסיים בקרוב את המסלול ולדבריה כבר מיישמת כלים שיווקיים וניהוליים שרכשה בשנה האחרונה.

לפניה על ספסל הלימודים למדו דניאל ספיר, מנכ"ל חברת תקשוב, עמית אקשטיין, מנכ"ל EVI, עמי אביטל, מנהל השוק הפרטי החברה המרכזית למשקאות (קוקה קולה), רועי כהן, מנכ"ל סטארט אפ Fetcherr, אייל יקר, מנכ״ל קירוסקאי פלבם, יעל פפו מטבע ועוד רבים וטובים.

אמנון מרחב, יו"ר התאחדות הקבלנים

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
זו רק בדיחה, קומרד!

דינה גורדון

מתיתיהו יעקב פרל ז״ל, סמ״ר קנאו קאסה ז״ל וסמ''ר נבו פישר ז''ל
שלושה לוחמים נהרגו בלחימה ברצועת עזה

צוות מגזין אפוק

תיעוד של חילופי האש בבעלבכ
צבא לבנון חיסל ברון סמים המקורב לחיזבאללה

דורון פסקין

ביקורת ספר: מי הורג את הנורמות הבורגניות, והאם הן חשובות לחברה שלנו

דורית דינור

תמונה: Shutterstock
"שכחנו שיש הבדלים ברורים בין המינים"

מאיה מזרחי

Yonatan Sindel/Flash90
יעקב פרי: "פועלים לפתוח מסדרון הומניטרי להעברת ציוד רפואי, תרופות וטיטולים לחטופים"

צוות מגזין אפוק

שתפו: