פריצת דרך מדעית מאפשרת ייצור תוסף תזונה של כורכום עם יעילות המוגברת פי כמה מהמוצרים של הדור הישן. לאחרונה הגיע המוצר החדש גם לישראל
תוכן שיווקי | 19 בספטמבר 2019 | תוכן שיווקי | 3 דק׳
הטכנולוגיה החדשנית שמעצימה את ספיגת הכורכום
כבר אלפי שנים ששורש הכורכום נחשב לצמח תבלין ומרפא במסורת המזרח, וכשליש מאוכלוסיית העולם צורכת אותו באופן שגרתי. בשנים האחרונות גובר השימוש בו גם בעולם המערבי. הוא מוכר כאנטי דלקתי, אנטי אוקסידנטי ואנטי חיידקי. לפי מחקרים, הכורכום מסייע להתמודדות עם מחלות ותופעות במערכת העיכול, דלקות מפרקים, מחלות לב וכלי דם, סוכרת, דיכאון, חרדה, ירידה בתפקוד הקוגניטיבי והחלמה מניתוחים.
הרכיבים הפעילים והבולטים ביותר בסגולותיהם הנמצאים בכורכומין הם הכורכומינואידים (המוכרים בצבעם הצהוב העז). לאחרונה הסתבר שגם החלבונים, השמנים ורבי הסוכרים שנמצאים בשורש הכורכום הם בעלי תכונות מועילות.
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו