כניסה
הרשמה לניוזלטר

השף איציק הראל ממסעדת דגים 206 בתל אביב מגיש שני מתכונים פשוטים וחגיגיים לדגים אפויים בתנור. בדגים 206 הוא מגיש תפריט המבוסס על דגה טרייה ופירות ים בסגנון פיוז׳ן.

אורן שלום | 17 בדצמבר 2014 | תרבות ואמנות | 1 דק׳

דגים בסגנון פיוז׳ן

סלמון אפוי בתנור עם רוטב לימונים

זמן הכנה כולל: 25 דקותזמן אפייה בתנור: 8 דקות

מצרכים ל-8 מנות:

צילום: אלכס גורביץ׳

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: