כניסה
הרשמה לניוזלטר

אמיר מרקוביץ הוא השף והבעלים של שתי מסעדות בתל אביב – “איטלקיה בתחנה״ במתחם התחנה, מוסד תל אביבי לחובבי דגים ופירות הים, ו״הרובע השישי״ שסוגרת בקרוב שנה של עשייה. מרקוביץ׳ מבשל בסגנון צרפתי, מכיוון שבעיניו הבישול הצרפתי הוא בישול עם מסורת, טעמים ותהליכי בישול נכונים, דיוק וטעמים מצוינים.

אורן שלום | 14 באוקטובר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל צרפתי

קרם ברולה

זמן הכנה: 30 דק' | קירור: 4 שעות
(בעת הגשת המנה יש צורך להשתמש בברנר)

מרכיבים

צילום: אפיק גבאי ויעל לרנר

צילום: אפיק גבאי ויעל לרנר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
דאגלס מאריי, "הקרב על המערב", שיבולת וסלע מאיר, 2024
המערב נגד עצמו: הקרב שמאיים לפרק את הציוויליזציה שלנו

נדב רט

החיים הם לא יותר מהבל – אז למה לא לצחוק עליהם?

גלית דהן קרליבך

אילה דקל, "רסיסי לילה", הוצאת שתים, 2024
כשהעבר פוגש את ההווה ומחברבין חזון חלוצי למציאות עכשווית

נדב רט

ניקולאי קוסטומארוב, "מרד הבהמות", תרגם מרוסית: טינו מושקוביץ', הוצאת נהר ספרים, ינואר 2025
כשהמהפכה נושכת את יוצריה

גלית דהן קרליבך

אהוד פירר, "כחיות הנוהמות ביער", הוצאת שתים, נובמבר 2024
דיוקן לא שגרתי של המסלול הדתי-לאומי

נדב רט

חגי סגל, "משיח בשדה בוקר", ידיעות ספרים, ינואר 2025
בן גוריון באור חדש

נדב רט

שתפו: