כניסה
הרשמה לניוזלטר

אמיר מרקוביץ הוא השף והבעלים של שתי מסעדות בתל אביב – “איטלקיה בתחנה״ במתחם התחנה, מוסד תל אביבי לחובבי דגים ופירות הים, ו״הרובע השישי״ שסוגרת בקרוב שנה של עשייה. מרקוביץ׳ מבשל בסגנון צרפתי, מכיוון שבעיניו הבישול הצרפתי הוא בישול עם מסורת, טעמים ותהליכי בישול נכונים, דיוק וטעמים מצוינים.

אורן שלום | 14 באוקטובר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל צרפתי

קרם ברולה

זמן הכנה: 30 דק' | קירור: 4 שעות
(בעת הגשת המנה יש צורך להשתמש בברנר)

מרכיבים

צילום: אפיק גבאי ויעל לרנר

שתפו: