כניסה
הרשמה לניוזלטר

שי-לי ליפא היא מגישת התוכנית ״הבית של שי-לי״, עורכת קולינרית ומחברת ספרי בישול. בימים אלה יצא לאור ספרה השמיני במספר ״המטבח הבלקני שלי״

אורן שלום | 6 בספטמבר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל בלקני

קציצות כרישה ובשר טחון

זמן הכנה כולל: שעה | בישול הכרישה 45 דקות | הכנה 10 דקות | טיגון 5 דקות

[caption id="attachment_17122" align="alignright" width="567"] צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר[/caption]

צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

שתפו: