כניסה
הרשמה לניוזלטר

שלי לרון היא השפית של מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית המתמחה בבישול בריא בנווה צדק

אורן שלום | 21 באוגוסט 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל טבעוני

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

זמן הכנת הבצק: 5 דקות
זמן קירור הבצק: 30 דקות
זמן הכנת המלית: 5 דקות ושעתיים התייצבות בקירור

מצרכים למלית:

250 גרם תמרים, עדיף מג׳הול, מגולענים
250 גרם אגוזי פקאן קלויים
250 מ”ל חלב אורז
2 כפיות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מקל וניל טחון או 3 טיפות וניל איכותי
125 גרם שמן קוקוס לא נוזלי
50 גרם מייפל טהור
גרידת לימון אחד
חשוב שהשמן קוקוס יהיה איכותי ובכבישה קרה, במרקם של חמאה ולא נוזלי

שלי לרון | צילום: תקווה מהבד

שתפו: