כניסה
הרשמה לניוזלטר

היום הקמתי חברה שמייצרת את הקינוח הספרדי צ'ורוס שזה סוג של פחזנית מטוגנת עם חור באמצע…

אורן שלום | 8 באפריל 2014 | תרבות ואמנות | 4 דק׳

פאולין שובל | ת.ז.

היום

הקמתי חברה שמייצרת את הקינוח הספרדי צ'ורוס שזה סוג של פחזנית מטוגנת עם חור באמצע שניתן למלא בו רטבים שונים. הכול התחיל במאסטר שף, כשעשיתי קינוח איטלקי שנקרא "זפולה" שזה סוג של סופגנייה מהמטבח האיטלקי. אחרי התוכנית חיפשתי היבט עסקי למאכל הזה והתברר שאף מפעל בארץ לא יכול לייצר את זה בגרסה חלבית ואין בארץ מוצר חלבי מטוגן קפוא בפס ייצור תעשייתי מסיבות של כשרות. חיפשתי משהו דומה ומצאתי את הצ'ורוס בגרסת פרווה מאוד מוצלחת ואין בעצם הבדל בין חלבי לפרווה. אפשר לומר שאני הבאתי את הטרנד של הצ'ורוס לארץ. כשהקמתי את העסק הרבה לא ידעו מה זה. היום זה מוצר שמשווק למסעדות, אולמות אירועים, קייטרינג ועוד.

לפני מאסטר שף

הייתי שותפה במשרד יחסי ציבור ועורכת תוכן בתוכנית לייף סטייל בשם "תענוגות החיים" בערוץ 10. היה בה אייטם של אוכל. במסגרת התוכנית נסעתי לצלם כל מיני שפים מבשלים ונוצר אצלי ידע קולינרי שפתח לי עולמות.

על מאסטר שף

אני חושבת שהסיבה שלא ניצחתי זו אולי עייפות החומר. במשך כל העונה השתוללתי, קפצתי בנג'י. היו לי חמש מנות מצטיינות שזה שיא בכל העונות. במשימה האחרונה ביקשו מאתנו לעשות מנה שמתעלה ומגיעה לשיא ושם זה גמר אותי.

צילומים לכתבה: תקווה מהבד

שתפו: