כניסה
הרשמה לניוזלטר

 ניסיון קודם בישלתי לנשיא קרואטיה ובת זוגו, וגם לכוכבי קולנוע רבים בפסטיבל הסרטים הבין-לאומי באטלנטה. “אדורה”…

אורן שלום | 14 במרץ 2014 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

אבי ביטון | ת.ז.

 ניסיון קודם

בישלתי לנשיא קרואטיה ובת זוגו, וגם לכוכבי קולנוע רבים בפסטיבל הסרטים הבין-לאומי באטלנטה.

"אדורה"

אדורה פתוחה כבר שמונה שנים. כשהתחלתי לבשל שם, הכנתי אוכל שאני מכיר מהבית עם טוויסטים אישיים שלי. אוכל שהוא מאוד ים תיכוני-ישראלי עם נגיעות של המטבח הצרפתי. בתחילת הדרך שם בישלתי את האוכל הצרפתי עם המון חמאה ושמנת, אבל לאחרונה עשיתי סיבוב חזרה לבית הישראלי ואני מבשל עם יותר שמן זית ועשבי תבלין, ופחות עם חמאה ושמנת. אני משתמש גם בהמון טחינה ויוגורט.

צילומים: תקווה מהבד

שתפו: