כניסה
הרשמה לניוזלטר

תיאמתי פגישה עם מני פאר במטבח, אבל הוא הוביל אותי לחדר העבודה שלו, מן כוך קטן…

צוות מגזין אפוק | 2 באוגוסט 2013 | תרבות ואמנות | 4 דק׳

במטבח עם מני פאר

תיאמתי פגישה עם מני פאר במטבח, אבל הוא הוביל אותי לחדר העבודה שלו, מן כוך קטן עם מדפים עמוסים בספרים. מבטי נמשך דווקא לכיוון אחר, שם ניצב "ארון הקודש", כפי שפאר מכנה אותו, מקרר יינות מעולה שמכיל כ-300 בקבוקי יין. יבול נאה שרכש בקניות ביקבים בחו"ל, ומשהו שילווה אותנו לאורך כל השיחה. "אי אפשר להיות יהודי בלי לשתות יין", אומר פאר בחצי חיוך, "ומצד שני, במסורת היהודית, כל מי ששתה יין 'אכל אותה'. מנוח, דרך לוט ועד דוד המלך".

פאר, שהתפרסם בטלוויזיה כמנחה, שחקן ואיש תקשורת, הפך בשנים האחרונות את תחביב היין שלו למקצוע שני. הוא מרצה על הנושא ברחבי הארץ, ואפילו מופיע במועדונים עם מופע סטנד-אפ שבו הוא מתלוצץ על הרומן הסבוך שיש לעם היהודי עם היין שלו.

צילום: יאירה יסמין/אפוק טיימס

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: