כניסה
הרשמה לניוזלטר

בית האופנה הישראלי משיק קולקציה חדשה לקראת הקיץ הקרב ובא

קום איל פו | 10 במאי 2018 | תוכן שיווקי | 4 דק׳

אישה לעצמה – קיץ 2018

IMG_0458-Edit-Edit-Edit בדיוק לפני שנה, נסעו סיביל גולדפיינר בעלי המותג קום איל פו וטל רוזנפרב המעצבת החדשה לניו יורק, שילוב של חופשה וחיפוש מתמיד אחר השראה. באחד הבקרים הן הלכו למוזיאון המטרופוליטן ושם ביקרו בתערוכה שהציתה את הנושא השנתי לקולקציית הקיץ החדשה. המוזיאון הציג את ארון הבגדים של שרה ברמן. מי היא שרה ברמן? לא אמנית מוכרת, לא ארכיטקטית או ציירת. אישה פורצת דרך לעצמה.

אחרי 38 שנות נישואים נפרדה שרה ברמן מבן זוגה והתחילה לחיות לבד לראשונה בחייה. לימים העידה שהייתה זו התקופה המאושרת בחייה. היא שכרה לה סטודיו קטן, בחרה לוותר על כל הבגדים שהיו לה למעט אסופה נבחרת של פריטים לבנים. הארון שלה מדהים ביופיו, מינימליסטי, מוקפד, מלא חופש ויופי. טל יצאה מהתערוכה עם עיניים נוצצות והגתה את הרעיון לקולקציית הקיץ של 2018: אישה לעצמה.

IMG_0450-Edit-Editמלתחה חכמה

שרה ברמן בנתה לעצמה מלתחה חכמה. היא בחרה את הפריטים המדויקים, האהובים השימושיים  והמשמעותיים ביותר עבורה. היא ויתרה על כל היתר ונשארה עם כל מה שהיא בדיוק צריכה. בחירה שנתנה לה חופש ואת התחושה שהיא בוראת לעצמה את החיים שהיא רוצה ובוחרת לעצמה.

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
מישורי הסרנגטי

רועי גליץ

Vittorio_Matteo
"בזכות הקריאה" – תערוכה מעניינת במוזיאון ישראל בירושלים

מאיה מזרחי

תרגיל צבאי של משמרות המהפכה, 17 באוקטובר 2022
אוסטרליה סיווגה את משמרות המהפכה כ"נותן חסות מדינתית לטרור"

דורון פסקין

כוחות צה"ל בדרך לרפיח, 29 במאי 2024
צה"ל מפנה את רפיח לקראת המשך הלחימה

צוות מגזין אפוק

כוחות צה״ל בתרגיל צבאי סמוך לגבול לבנון, 24 באוקטובר 2023
מול איזה חיזבאללה תתמודד ישראל במבצע הבא?

משה ויסטוך

הכנרת | צילום: shutterstock
מה מטרתו האמיתית של "המוביל ההפוך"?

פרופ' מיכה קליין

שתפו: