כניסה
הרשמה לניוזלטר

השף של מסעדת הלנה בנמל קיסריה, מגיש שני מתכונים מיוחדים

אורן שלום | 1 בינואר 2015 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

המנות של השף עמוס שיאון

פילה ברמונדי על ״אטריות״ של גזר וזוקיני בציר דגים וזעפרן

מתכון ל 4 מנות. זמן הכנה: כ-25 דקות | זמן צריבה של הדג: 6 דקות

מצרכים לרוטב הבויאבז:

צילום: בועז לביא, אפיק גבאי

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

ג’ונתן היידט, "דור בחרדה", ידיעות ספרים, יולי 2025
הילדות שנגנבה: מדוע הילדים שלנו חרדים יותר מאי פעם?

נדב רט

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

שתפו: