כניסה
הרשמה לניוזלטר

השף איציק הראל ממסעדת דגים 206 בתל אביב מגיש שני מתכונים פשוטים וחגיגיים לדגים אפויים בתנור. בדגים 206 הוא מגיש תפריט המבוסס על דגה טרייה ופירות ים בסגנון פיוז׳ן.

אורן שלום | 17 בדצמבר 2014 | תרבות ואמנות | 1 דק׳

דגים בסגנון פיוז׳ן

סלמון אפוי בתנור עם רוטב לימונים

זמן הכנה כולל: 25 דקותזמן אפייה בתנור: 8 דקות

מצרכים ל-8 מנות:

צילום: אלכס גורביץ׳

צילום: אלכס גורביץ׳

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: