כניסה
הרשמה לניוזלטר

אמיר מרקוביץ הוא השף והבעלים של שתי מסעדות בתל אביב – “איטלקיה בתחנה״ במתחם התחנה, מוסד תל אביבי לחובבי דגים ופירות הים, ו״הרובע השישי״ שסוגרת בקרוב שנה של עשייה. מרקוביץ׳ מבשל בסגנון צרפתי, מכיוון שבעיניו הבישול הצרפתי הוא בישול עם מסורת, טעמים ותהליכי בישול נכונים, דיוק וטעמים מצוינים.

אורן שלום | 14 באוקטובר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל צרפתי

קרם ברולה

זמן הכנה: 30 דק' | קירור: 4 שעות
(בעת הגשת המנה יש צורך להשתמש בברנר)

מרכיבים

צילום: אפיק גבאי ויעל לרנר

צילום: אפיק גבאי ויעל לרנר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

אריק ויינר, "סוקרטס אקספרס", מאנגלית: עפר קובר, ספטמבר 2025
להחזיר את הפילוסופיה לרחוב

גלית דהן קרליבך

קתי מילקמן, "איך להשתנות", הוצאת מטר, מרץ 2025
הכישלון איננו באופי – הוא בשיטה

חיים אבייב

דייוויד ברוקס, "ההר השני", תרגום מאנגלית: מרים שפס, הוצאת אור עם, ספטמבר 2025
שני ההרים של דיוויד ברוקס

דינה גורדון

צ'ארלס דיקנס, "מזמור לחג המולד", מאנגלית: נועם בן זאב, הוצאת כרמל, אוגוסט 2025
מה מראה הרוח לסקרוג' – ומה היא מראה לנו

גלית דהן קרליבך

שתפו: