כניסה
הרשמה לניוזלטר

שי-לי ליפא היא מגישת התוכנית ״הבית של שי-לי״, עורכת קולינרית ומחברת ספרי בישול. בימים אלה יצא לאור ספרה השמיני במספר ״המטבח הבלקני שלי״

אורן שלום | 6 בספטמבר 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל בלקני

קציצות כרישה ובשר טחון

זמן הכנה כולל: שעה | בישול הכרישה 45 דקות | הכנה 10 דקות | טיגון 5 דקות

[caption id="attachment_17122" align="alignright" width="567"] צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר[/caption]

צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: