כניסה
הרשמה לניוזלטר

שלי לרון היא השפית של מסעדת משק ברזילי, מסעדה צמחונית אורגנית המתמחה בבישול בריא בנווה צדק

אורן שלום | 21 באוגוסט 2014 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

אוכל טבעוני

פאי פקאן טבעוני ללא גלוטן

זמן הכנת הבצק: 5 דקות
זמן קירור הבצק: 30 דקות
זמן הכנת המלית: 5 דקות ושעתיים התייצבות בקירור

מצרכים למלית:

250 גרם תמרים, עדיף מג׳הול, מגולענים
250 גרם אגוזי פקאן קלויים
250 מ”ל חלב אורז
2 כפיות קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט מגורר
1 מקל וניל טחון או 3 טיפות וניל איכותי
125 גרם שמן קוקוס לא נוזלי
50 גרם מייפל טהור
גרידת לימון אחד
חשוב שהשמן קוקוס יהיה איכותי ובכבישה קרה, במרקם של חמאה ולא נוזלי

צילום: תקווה מהבד

שלי לרון | צילום: תקווה מהבד

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: