כניסה
הרשמה לניוזלטר

 ניסיון קודם בישלתי לנשיא קרואטיה ובת זוגו, וגם לכוכבי קולנוע רבים בפסטיבל הסרטים הבין-לאומי באטלנטה. "אדורה"…

אורן שלום | 14 במרץ 2014 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

אבי ביטון | ת.ז.

 ניסיון קודם

בישלתי לנשיא קרואטיה ובת זוגו, וגם לכוכבי קולנוע רבים בפסטיבל הסרטים הבין-לאומי באטלנטה.

"אדורה"

אדורה פתוחה כבר שמונה שנים. כשהתחלתי לבשל שם, הכנתי אוכל שאני מכיר מהבית עם טוויסטים אישיים שלי. אוכל שהוא מאוד ים תיכוני-ישראלי עם נגיעות של המטבח הצרפתי. בתחילת הדרך שם בישלתי את האוכל הצרפתי עם המון חמאה ושמנת, אבל לאחרונה עשיתי סיבוב חזרה לבית הישראלי ואני מבשל עם יותר שמן זית ועשבי תבלין, ופחות עם חמאה ושמנת. אני משתמש גם בהמון טחינה ויוגורט.

צילומים: תקווה מהבד

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: