כניסה
הרשמה לניוזלטר

אדריכל הפנים גד הלפרין מספר על תחילת דרכו לפני 23 שנה, על האני מאמין שלו, ועל עיצוב מסעדת הרברט סמואל שעליה הוא מועמד לפרס ״אות העיצוב״

צוות מגזין אפוק | 13 במרץ 2014 | תרבות ואמנות | 8 דק׳

הפרויקט הוא האגו

צילומים: ואדים ברסטצקי, עמית גירון

גד הלפרין מעצב כבר 23 שנה את מיטב המועדונים והברים בישראל, מסעדות ובתי קפה יוקרתיים בארץ ובחו"ל, משרדים ובתים המיועדים לשימור. השנה הוא נחשב לאחד המועמדים המבטיחים לזכות בתחרות היוקרתית "אות העיצוב", כפי שאומרים מקורות בענף, על עיצוב מסעדת הרברט סמואל הכשרה של רושפלד במלון ריץ-קרלטון החדש בהרצליה.

מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ קרלטון בהרצליה

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
שתפו: