כניסה
הרשמה לניוזלטר

משפחה מגיל מאוד צעיר ספגתי את כל הריחות, התמונות והמאכלים מבית סבתא. הפעם הראשונה שבאמת בישלתי…

אורן שלום | 5 בדצמבר 2013 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

אבי לוי | ת.ז שף "המוציא"

משפחה

מגיל מאוד צעיר ספגתי את כל הריחות, התמונות והמאכלים מבית סבתא. הפעם הראשונה שבאמת בישלתי הייתה בגיל 12 או 13. ההורים שלי טסו לטיול בחו"ל והמשפחה שלי נשארה לבד בשבת. אמא שלי ביקשה ממני לבשל להם לשבת וזאת הייתה הפעם הראשונה שבה נכנסתי לנעליים האלה והתחלתי לבשל. כמובן שזה היה בסדר, אבל מאז היו הרבה דברים שלמדתי והחשוב שבהם הוא שאני מאוד רוצה לעשות את זה ושהמטבח מאוד מעניין ומעסיק אותי.

צילום תמונות: תקווה מהבד

צילום תמונות: אדר ירון

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: