כניסה
הרשמה לניוזלטר

הבישול הוא תחביב ילדות שלי. מאז גיל העשרה זה מה שאני אוהב ועושה. נולדתי לתוך התשוקה לאוכל ולבישול כי אוכל היה תמיד מרכז החיים אצלנו בבית…

צוות מגזין אפוק | 17 באוקטובר 2013 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

ניר צוק | ת.ז.

עסקים

לקוחות עיקריים: ייצגתי את הבישול הישראלי במספר אירועים של משרד החוץ. למשל, באירוע לציון ארבעים שנות יחסים דיפלומטיים עם גרמניה בישלתי סעודה יחד עם שף גרמני. בישלתי גם במסגרת אירוע לקידום היחסים עם קזחסטן. בחודש הבא אני נוסע להונג קונג ולטוקיו לאירועים של משרד החוץ. במסעדת קורדליה הלקוחות העיקריים הם אנשי עסקים ואנשים מן הישוב חובבי גסטרונומיה.

מומחיות: מטבח ים תיכוני בהגשה מאוד אלגנטית, גורמה. אני משתמש בהרבה ירקות, עשבי תיבול מקומיים, רטבים על בסיס שמן זית, דגים טריים מהים התיכון, בשר טלה ובשר בקר.

ניר צוק - צילומים: תקווה מהבד

ניר צוק - צילום: תקווה מהבד

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: