כניסה
הרשמה לניוזלטר

מיכאל כץ משמש כשף הראשי של מסעדת טרטוריה חבה בירושלים. בעבר לימד בקורדון בלו באנגליה ועבד במסעדות מישלן שונות

אורן שלום | 30 בינואר 2015 | תרבות ואמנות | 2 דק׳

המתכונים של השף מיכאל כץ

ניוקי ריקוטה

זמן הכנת הניוקי: 30 דק׳
בישול הניוקי: 3 דק׳
הכנת הרוטב: כ-10 דק׳
זמן הכנה כולל: כ-45 דק׳

מצרכים ל-5 מנות:

צילום: אנטולי מיכאלו (פורטרט), מאכלים: דניאל לילה

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: