כניסה
הרשמה לניוזלטר

לאוהבי הבשר, מגוון טיפים המלצות ומתכונים ל"על האש" כהלכה

רננה שוהם | 19 באפריל 2010 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

לנפנף בכיף

עוד משחר ההיסטוריה תפקיד הגברים היה ציד הבשר והכנתו. לכן, ברור שכשמדובר בצליית בשר בחגיגות יום העצמאות ימהרו מיטב גברינו להשיל את חולצותיהם ולהתייצב למשימה. גברי ישראל אומנם נולדו עם הגנים והידע לנפנוף על המנגל וזוהי חכמה העוברת מדור לדור מאב לבן, אך בשביל אלו הרוצים לדקדק בפרטים ולדאוג שלא שכחו כלום או לאלה הרוצים לחדד את כישוריהם וללמוד את המלאכה, לפניכם כמה טיפים מפי יואב אדוארד, השף והבעלים של רשת מסעדות "אחלה".

בחירת הבשר

שיפודים

עדיף להשתמש בשיפודי ברזל שמתחממים מהר וצולים את הבשר מבפנים טוב יותר – צילום: באדיבות מסעדת אחלה

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
אודי בן סעדיה, "איש אשר רוח בו", כנרת זמורה דביר, אוגוסט 2025
השקט שממנו נבנית הגבורה 

חיים אבייב

לילי מרליס והארפו בקסלי, "זמן יוון", יצירה עברית, אוקטובר 2025
המדינה שבה הזמן מתיישב לידך לקפה

מאיה מזרחי

Michelle Young, "The Art Spy", HarperOne, May 2025
המרגלת מהמוזיאון: רוז ולנד נגד מכונת הביזה הנאצית

מ.ג האנלי גוף

אלי-ה כהן, "מוּפָוַואדַאת", קוראים הוצאת ספרים, אוגוסט 2025
האמונה סוללת לאדם את הדרך 

דינה גורדון

אורין גנץ, "לעוף עם כנפיים שבורות", הוצאת אוריון, אוקטובר 2025
מנטרות מתוך האבל: ספרה של אם ששבה להאמין בחיים

דינה גורדון

דוד מנחם, "שלום במרומיו", הוצאת ידיעות ספרים, 2025
הזקנה, הרב והלולב

נדב רט

שתפו: