א-שרק אלאווסט דיווח כי רק במהלך שלושת הימים האחרונים הוצאו להורג חמישה חשודים. גורמים ברצועת עזה טענו כי עונש המוות מיושם כאשר מתברר שהמידע שנמסר גרם בפועל לפגיעות בנפש או לחשיפת מידע רגיש – כגון מיקומם של חטופים או פעילים חמושים
יוני בן מנחם | 11 במאי 2025 | חדשות | 3 דק׳
דיווח: ארגוני הטרור ברצועה הגבירו הוצאות להורג של פלסטינים החשודים בשת"פ עם ישראל
העיתון "א-שרק אלאווסט" דיווח כי במהלך השבועות האחרונים, גברו ברצועת עזה הפעולות שמבצעים חמושים מהזרועות הצבאיות של פלגים פלסטיניים שונים, שבמסגרתן הוצאו להורג פלסטינים שנחשדו בשיתוף פעולה עם ישראל.
החשדות כללו העברת מידע ביטחוני למנגנוני המודיעין הישראליים – בין השאר על בכירים, פעילים, בתים ומטרות צבאיות אחרות – אשר הפכו ליעדים לתקיפות שגרמו להרוגים ולפצועים רבים.
לפי דיווח של כתב "אל-שרק אלאווסט", רק בשלושת הימים האחרונים הוצאו להורג בעיר עזה חמישה חשודים בשיתוף פעולה, חלקם בירי ואחרים בתלייה, וגופותיהם נמצאו במקומות שונים ובנסיבות שונות.
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו

מחבלי חמאס ברצועת עזה, 19 בינואר 2025 | צילום: YOUSSEF ALZANOUN/Middle East Images/AFP via Getty Images