לפחות 15 אנשים נפצעו בתאונה שאירעה במהלך תרגיל צבאי. חיל האוויר הדרום קוריאני פתח בחקירת האירוע
דורון פסקין | 6 במרץ 2025 | חדשות | 1 דק׳
תאונה בדרום קוריאה: מטוסי קרב הפילו בטעות פצצות על כפר ליד סיאול
לפחות 15 בני אדם נפצעו היום בדרום קוריאה לאחר ששני מטוסי קרב מסוג KF-16 של חיל האוויר הפילו בטעות שמונה פצצות אוויר-קרקע על יישוב אזרחי במהלך תרגיל באש חיה. כך על פי מקורות בצבא ורשויות הכיבוי במדינה.
סוכנות הידיעות הקוריאנית Yonhap הביאה את דברי הרשויות, לפיהם ההפצצה התרחשה מעל כפר באזור פוצ'ון, הנמצא כ-40 קילומטרים צפונית לבירה סיאול. על פי הדיווח, הנפגעים סובלים מפציעות קלות עד חמורות. כמו כן, בהפצצה השגויה ניזוקו כנסייה ושבעה מבנים נוספים.
רשויות הכבאות במדינה מסרו כי שני אזרחים נפצעו קשה ופונו לבית החולים, אך ציינו כי הפציעות שספגו בפנים ובכתף אינן מסכנות חיים. שמונה אנשים נוספים שנפצעו קל הועברו אף הם לבתי חולים לקבלת טיפול. הרשויות ציינו כי הן מצפות שמספר הפצועים יעלה. כ-50 תושבים באזור התפנו לבניין עירייה הרחק ממקום ההפצצה.
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו

עשן עולה מהאזור שהופצץ | שימוש לפי סעיף 27א'