כניסה
הרשמה לניוזלטר

ההפגנות נערכו במוקדים שונים במקביל. ממטה משפחות החטופים נמסר: "הבשורות המשמחות על השבתם הביתה במבצע צבאי של שלומי, נועה, אלמוג ואנדריי לחיק משפחתם, מחייבות להזכיר לכולנו, כי כבר 36 שבועות, 120 חטופים וחטופות מחכים לשוב הביתה"

אורן שלום | 8 ביוני 2024 | חדשות | 2 דק׳

אלפים הפגינו בקריאה ל”בחירות עכשיו” ולשחרור החטופים

אלפים הפגינו במוצאי שבת ברחבי הארץ בהפגנות הקוראות לשחרור החטופים ול"בחירות עכשיו", על רקע חילוצם הבוקר מהשבי של נועה ארגמני, אלמוג מאיר ג'אן, אנדריי קוזלוב ושלומי זיו משבי חמאס.

ממטה משפחות החטופים נמסר: "הבשורות המשמחות על השבתם הביתה במבצע צבאי של שלומי, נועה, אלמוג ואנדריי לחיק משפחתם, מחייבות להזכיר לכולנו, כי כבר 36 שבועות, 120 חטופים וחטופות מחכים לשוב הביתה.

"הערב, כ-80 אלף משתתפים הגיעו לתמוך במשפחות החטופים ולזעוק יחד מהכיכר - יש להשיב את כל 120 החטופים הביתה בעסקה שעדיין על השולחן. 'עסקת נתניהו' שיכולה להשיב את כולם – את החיים לשיקום ואת החללים והנרצחים לקבורה".

קרדיט: יאיר פלטי

מבט על של ההפגנה מכיכר החטופים בתל אביב | צילום: יאיר פלטי

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, 15 ביולי 2025
טראמפ: "אנו משיבים את המצור הימי על איראן"

אורן שלום

תיעוד מהתקיפה בנמל התעופה בצנעא שעלה לרשתות
תימן מתקרבת לחידוש המלחמה? מסלול נמל התעופה בצנעא הותקף, החות'ים מאיימים על סעודיה

דורון פסקין

כוחות צה"ל במהלך פטרול מדרום לחברון, 3 ביולי 2026
דיווח קטארי: ישראל מגבירה את האכיפה נגד רחפנים ביו"ש; החשש – העתקת המודל מעזה ולבנון

דורון פסקין

הקרמלין במוסקבה, 4 בפברואר 2026
שלושה הרוגים במתקפת כטב"מים נרחבת על מחוז מוסקבה

דורון פסקין

דובר משרד החוץ האיראני, אסמאעיל בקאא'י, 28 באוקטובר 2024
דובר משרד החוץ של איראן: מזכר ההבנות נכנס לשלב של משבר

דורון פסקין

ספינות במצר הורמוז, 28 ביוני 2026
ארה"ב תקפה הלילה פעם נוספת באיראן, שהגיבה בירי לעבר מטרות אמריקניות

אורן שלום

שתפו: