כניסה
הרשמה לניוזלטר

תערוכת Beautiful Knowledge תיפתח ביום רביעי, 29 ביוני, בבניין אקדמיית פולונסקי, במכון ון ליר בירושלים. התערוכה,…

תוכן שיווקי | 26 ביוני 2016 | תוכן שיווקי | 4 דק׳

תערוכה חוויתית לציון 60 שנות פעילות קרן פולברייט בישראל – סביבות תצוגה, אובייקטים, הקרנות וידאו ומתקנים

תערוכת Beautiful Knowledge תיפתח ביום רביעי, 29 ביוני, בבניין אקדמיית פולונסקי, במכון ון ליר בירושלים. התערוכה, שיזמה קרן חינוך ארה”ב-ישראל, המנהלת את תכניות פולברייט בארץ, לציון 60 שנות פעילות, מציעה מבט על הישגי בוגרי תכניות פולברייט בישראל, ובמסגרתה יוכלו המבקרים לשוטט בין מספר סביבות תצוגה, שימוקמו במרחב מבנה האקדמיה.

לדברי ד״ר ענת לפידות-פירילה, מנכ״לית הקרן, הרצון להעשיר את הידע האנושי ולקרב לבבות מניע את תכניות פולברייט ברחבי העולם, והתערוכה תציג ערכים אלו, תוך שימוש והתמקדות בהישגיהם של מלגאי הקרן הישראלים. "התערוכה מדגישה כי רעיונות, תיאוריות ופרוצדורות מחקריות מיטיבות לצמוח כאשר מסירים חסמים תרבותיים, גיאוגרפיים ואף דיסציפלינריים", אומרת ד"ר לפידות-פירילה.

בין המוצגים הבולטים: "Bright" - סרטון ויזואליזציה ממוחשבת בהפקת סטודנטים מהמכון הטכנולוגי בחולון אשר עוקב אחר תהליך נדידת ידע באמצעות מעקב אחר ציטוטים מדעיים. הסרטון, שהתבצע בשיתוף עם חברת Elsevier ואשר מבוסס על ניתוח נתונים מתוך מאגר המאמרים המדעיים שלה, ממחיש, בהקרנת ענק, את הנדידה של מאמרים בתחומי המדעים והשפעתם על שדות מחקר אקדמיים שונים. המאמרים מומחשים ככוכבים והשפעתם על מחקרים שונים מומחשת באמצעות צברים של כוכבים המסומנים בצבעים בהתאם לדיסציפלינות השונות.

ד״ר ענת לפידות פירילה, מנכ"לית קרן חינוך ארה"ב-ישראל

ד"ר ענת לפידות פירילה, מנכ"לית קרן חינוך ארה"ב-ישראל

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
נשיא טורקיה, רג'פ טאיפ ארדואן, ונשיא סוריה, אחמד א-שרע, במסיבת עיתונאים משותפת באנקרה, 4 בפברואר 2025
טורקיה תספק נשק לסוריה במסגרת הסכם ביטחוני חדש

דורון פסקין

"לא ויתרתי על החיפוש אחר הדה וינצ'י האבוד"

פרופ׳ מאוריציו סרצ׳יני

מהדרכת מכירות לשיפור תוצאות עיסקיות

גיל פרץ

שר החוץ של בריטניה, דיוויד קמרון, 23 בנואר 2024 | צילום: DANIEL LEAL/AFP via Getty Images
בריטניה הטילה סנקציות על ארבעה מתנחלים ישראלים

דורון פסקין

צילום: דובר צה״ל
הותר לפרסום: לוחם דובדבן נפל אתמול בפיגוע בבנימין

צוות מגזין אפוק

נשיא סומלילנד, עבדרחמן מוחמד עבדאללהי, נשיא ארה״ב, דונלד טראמפ
טראמפ בוחן הכרה בסומלילנד – מהו האינטרס האמריקני מאחורי המהלך?

דורון פסקין

שתפו: