לאחר סדרת התבטאויות של נשיא ארה"ב נגד חמאס ואמירותיו בנוגע לסיוע ההומניטרי שהעבירה ארה"ב לרצועה, פרסם חמאס באתרו הרשמי מאמר שיוצא נגד טראמפ ישירות, ומאשים אותו בתמיכה בישראל ובהרג תושבי הרצועה
יוני בן מנחם | 29 ביולי 2025 | כללי | 2 דק׳
חמאס מחריף את הטון נגד טראמפ: "עזה לא מודה למי שרוצח את בניה"
האתר הרשמי של חמאס, "א-ריסאלה נט", יצא במתקפה ישירה על נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ.
במאמר מערכת מיוחד תחת הכותרת "טראמפ… לא מגיעה לך תודה", יצא חמאס נגד דבריו של נשיא ארה"ב שאמר השבוע: "העברנו סיוע עצום לעזה – ואף אחד לא הודה לנו".
במאמר נכתב כי "נראה שטראמפ מצפה לזרי פרחים מילדים שמתים מרעב תחת הפצצות, או למתנות הוקרה מאימהות שמחכות לשאריות לחם במעבר סגור. דבריו של טראמפ אינם רק אמירה אטומה, אלא סכין נוספת הפוצעת פצע פעור. דבריו משקפים נתק מוחלט מהמציאות, ושיתוף פעולה גלוי עם אחת ממלחמות ההשמדה האכזריות ביותר נגד עם חסר מגן ברצועת עזה, מקום שבו אין מים, אין תרופות, אין מזון ואין מחסה".
רוצה לקרוא עוד?
להמשך קריאה הירשמו או התחברו
נשיא ארה״ב, דונלד טרמאפ, 25 ביולי 2025 | צילום: Andrew Harnik/Getty Images