כניסה
הרשמה לניוזלטר

החברה שמייצרת את הרכבים הודיעה כי תשהה את המשלוחים לארה"ב בעקבות המכסים שהטיל נשיא ארה"ב בשבוע שעבר. "אנו נוקטים בכמה צעדים זמניים, בזמן שאנו מפתחים את תוכניותינו לטווח הבינוני והארוך"

צוות מגזין אפוק | 6 באפריל 2025 | חדשות | 1 דק׳

לנד רובר ויגואר משהות את הייצוא לארה"ב

החברה שמייצרת את רכבי יגואר ולנד רובר הודיעה כי תשהה את המשלוחים לארצות הברית, בעקבות כניסתם לתוקף של המכסים שהטיל הנשיא טראמפ בשבוע שעבר.

חברת Jaguar Land Rover Automotive, אחת מיצרניות הרכב הגדולות בבריטניה, תיארה את המהלך כ"צעד זמני" וציינה כי תשתמש בזמן הזה כדי לגבש תוכנית ארוכת טווח שתתאים לנוף הכלכלי החדש.

"בזמן שאנו עובדים על התאמת תנאי הסחר החדשים עם שותפינו העסקיים", ציינה החברה, "אנו נוקטים בכמה צעדים זמניים, כולל השהיית משלוחים בחודש אפריל, בזמן שאנו מפתחים את תוכניותינו לטווח הבינוני והארוך".

צילום: SAJJAD HUSSAIN/AFP via Getty Images

צילום: SAJJAD HUSSAIN/AFP via Getty Images

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
בניין הקרמלין במוסקבה, 2 בדצמבר 2025
מדוע רובל חזק מדאיג את הקרמלין? | פרשנות

דורון פסקין

בית הדין הפלילי הבין-לאומי (ICC) בהאג, 8 במרץ 2024
ארה"ב הטילה סנקציות על שופטים בבית הדין הפלילי הבין-לאומי בהאג

דורון פסקין

סכר אל-נהדה, 9 בספטמבר 2025
המתיחות בין מצרים לאתיופיה מחריפה על רקע המחלוקת סביב סכר אל-נהדה שהקימה אתיופיה

יוני בן מנחם

ספינות חיל הים של טייוואן במהלך אימון, 31 בינואר 2024
ארה"ב וטייוואן סיכמו על עסקת נשק בשווי של כ-11 מיליארד דולר; סין תקפה: "הפרה חמורה של עיקרון סין האחת"

דורון פסקין

תמונה שפורסמה בלבנון ויוחסה לתקיפה הישראלית היום
צה"ל תקף במספר אזורים בלבנון, כולל בעומק המדינה

צוות מגזין אפוק

שר החוץ גדעון סער, שר החוץ של יוון יורגוס יראפטריטיס ושר החוץ של קפריסין קונסטנטינוס קומבוס, 13 במרץ 2025
דיווח: ביוון בוחנים הקמת "כוח תגובה מהירה" משותף עם ישראל וקפריסין

דורון פסקין

שתפו: