כניסה
הרשמה לניוזלטר

חבר הכנסת מיש עתיד ימשיך לכהן כחבר כנסת בסיעה עצמאית. "אמשיך לשרת את הציבור כאופוזיציה קונסטרוקטיבית"

אורן שלום | 12 בינואר 2025 | חדשות | 1 דק׳

רול הודיע על פרישה מיש עתיד והקמת סיעה עצמאית חדשה: "חייבים לפתוח את המועדון הסגור של הכנסת"

ח"כ עידן רול שוחח הבוקר עם יו"ר מפלגתו, יאיר לפיד, והודיע לו כי הוא פורש מסיעת יש עתיד. רול נבחר לראשונה לכנסת לפני כמעט שש שנים ושימש בעבר כסגן שר החוץ. בכנסת הנוכחית כיהן רול כחבר ועדת חוץ וביטחון.

בהודעה שפרסם רול ב-X הוא הצהיר כי בכוונתו להישאר בכנסת ולהקים מפלגה חדשה. רול הסביר את החלטתו: "הציבור הגדול והאמיץ שקם ב-7 באוקטובר להילחם על המדינה ולשקם אותה חייב לתפוס את מקומו גם בהנהגה הלאומית. אלא שכדי שזה יקרה חייבים לפתוח את המועדון הסגור של הכנסת ולוודא שמדינת ישראל לא תפספס הזדמנות היסטורית לשינוי.

"הודעתי הבוקר ליו"ר סיעת 'יש עתיד', חה"כ יאיר לפיד, על פרישתי מהמפלגה ועל יציאתי לדרך עצמאית. אמשיך לשרת את הציבור כאופוזיציה קונסטרוקטיבית ואפעל לפתיחת שערי הכנסת להתחדשות פוליטית ורעיונית".

חבר הכנסת עידן רול, 1 בדצמבר 2021

חבר הכנסת עידן רול, 1 בדצמבר 2021 | צילום: Yonatan Sindel/Flash90

כתבות נוספות שעשויות לעניין אותך
בניין הקרמלין במוסקבה, 2 בדצמבר 2025
מדוע רובל חזק מדאיג את הקרמלין? | פרשנות

דורון פסקין

בית הדין הפלילי הבין-לאומי (ICC) בהאג, 8 במרץ 2024
ארה"ב הטילה סנקציות על שופטים בבית הדין הפלילי הבין-לאומי בהאג

דורון פסקין

סכר אל-נהדה, 9 בספטמבר 2025
המתיחות בין מצרים לאתיופיה מחריפה על רקע המחלוקת סביב סכר אל-נהדה שהקימה אתיופיה

יוני בן מנחם

ספינות חיל הים של טייוואן במהלך אימון, 31 בינואר 2024
ארה"ב וטייוואן סיכמו על עסקת נשק בשווי של כ-11 מיליארד דולר; סין תקפה: "הפרה חמורה של עיקרון סין האחת"

דורון פסקין

תמונה שפורסמה בלבנון ויוחסה לתקיפה הישראלית היום
צה"ל תקף במספר אזורים בלבנון, כולל בעומק המדינה

צוות מגזין אפוק

שר החוץ גדעון סער, שר החוץ של יוון יורגוס יראפטריטיס ושר החוץ של קפריסין קונסטנטינוס קומבוס, 13 במרץ 2025
דיווח: ביוון בוחנים הקמת "כוח תגובה מהירה" משותף עם ישראל וקפריסין

דורון פסקין

שתפו: