כניסה
הרשמה לניוזלטר

לאוהבי הבשר, מגוון טיפים המלצות ומתכונים ל”על האש” כהלכה

רננה שוהם | 19 באפריל 2010 | תרבות ואמנות | 3 דק׳

לנפנף בכיף

עוד משחר ההיסטוריה תפקיד הגברים היה ציד הבשר והכנתו. לכן, ברור שכשמדובר בצליית בשר בחגיגות יום העצמאות ימהרו מיטב גברינו להשיל את חולצותיהם ולהתייצב למשימה. גברי ישראל אומנם נולדו עם הגנים והידע לנפנוף על המנגל וזוהי חכמה העוברת מדור לדור מאב לבן, אך בשביל אלו הרוצים לדקדק בפרטים ולדאוג שלא שכחו כלום או לאלה הרוצים לחדד את כישוריהם וללמוד את המלאכה, לפניכם כמה טיפים מפי יואב אדוארד, השף והבעלים של רשת מסעדות "אחלה".

בחירת הבשר

עדיף להשתמש בשיפודי ברזל שמתחממים מהר וצולים את הבשר מבפנים טוב יותר – צילום: באדיבות מסעדת אחלה

שתפו: